用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣迦南 VS Joyful World (TW)
樓主: CapricornO
go

荃灣迦南 VS Joyful World (TW)

回覆:小鼠 的帖子

故事書用oxford reading tree set 另有letter land 其他跟佢唔同主題做活動,我覺得較國際嘅係有唔同國家嘅慶祝會。咁唔知佢課程local定國際!

引用:故事書用oxford+reading+tree+set+另有lett

原帖由 mikawong 於 14-05-27 發表
故事書用oxford reading tree set 另有letter land 其他跟佢唔同主題做活動,我覺得較國際嘅係有唔同國家嘅 ...
Thanks

BTW, 各位, 除左呢幾間, 荃灣仲有無其他好的N 班學校?
如YWCA, 救世軍,.....還有其他嗎?

回覆 LittleSwallow 的帖子

8月B, 9月會讀麗城安得兒N班

引用:故事書用oxford+reading+tree+set+另有lett

原帖由 mikawong 於 14-05-27 發表
故事書用oxford reading tree set 另有letter land 其他跟佢唔同主題做活動,我覺得較國際嘅係有唔同國家嘅 ...
咁佢中文用繁體定簡體教架?

引用:咁想問有無人知荃景會唔會被迫遷既可能?+點

原帖由 CapricornO 於 14-05-29 發表
咁想問有無人知荃景會唔會被迫遷既可能? 點解會無啦啦無左下午班?
唔係話一向都只係得上午班咩?

回覆:小鼠 的帖子

之前荃景喺上午 同 下午都有。
喺咪遲下會轉晒去麗城啊?