用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荊冕堂士德 2014 9月K1家長請進
go

荊冕堂士德 2014 9月K1家長請進

HELLO~ 我仔嚟緊讀AM, 想認識下其他同學仔媽媽呀~

回覆:荊冕堂士德 2014 9月K1家長請進

Hihi! 我仔9月讀pm

引用:Hihi!+我仔9月讀pm +

原帖由 carolynhk 於 14-05-12 發表
Hihi! 我仔9月讀pm
Me too. Got pm offer, but still struggle to choose existing k or Sadick.

Nicolelong 發表於 14-5-13 00:19
Me too. Got pm offer, but still struggle to choose existing k or Sadick.
請問士德幾時註冊?

收到信,5月尾開始註冊

我個人覺得pm都無所謂

carolynhk 發表於 14-5-13 16:16
收到信,5月尾開始註冊
謝謝你,我囝囝waiting,希望會收到call。

Hello, 我囝囝9月讀PM

引用:Hello,+我囝囝9月讀PM

原帖由 hoyuenho 於 14-06-23 發表
Hello, 我囝囝9月讀PM
Hello , 你好,我囝囝9月都會讀K1, 都係PM呀!順便想問下知唔知一打學生相要幾時交?

引用:Quote:原帖由+hoyuenho+於+14-06-23+發表He

原帖由 rabbitzai 於 14-06-25 發表
Hello , 你好,我囝囝9月都會讀K1, 都係PM呀!順便想問下知唔知一打學生相要幾時交?

...
On or before 5 July.  我仔都係会讀pm。It seems we have similar situation...i will pm u

引用:Quote:原帖由+rabbitzai+於+14-06-25+發表H

原帖由 shingdad 於 14-06-27 發表
On or before 5 July.  我仔都係会讀pm。It seems we have similar situation...i will pm u
Thanks! Lets talk

我個仔都係讀下午班,可唔可以pm埋我呀!

引用:我個仔都係讀下午班,可唔可以pm埋我呀! +

原帖由 carolynhk 於 14-06-27 發表
我個仔都係讀下午班,可唔可以pm埋我呀!
好呀

回覆:rabbitzai 的帖子

各位,我開咗個士德K1 pm嘅whatsapp group, 有興趣join請pm我,thanks!

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 如欲加入 facebook / whatsapp group etc, 請直接 PM 有關會員, 切勿在版面留下沒有讀取性之文章. e.g. Pls PM me / Please add me/刻意推文 , 如經勸喻後仍沒有改善, 此帖將關閉

同時亦提醒各位, 不要隨便提供自己的個人資料 (e.g. 電郵/手提) 給不認識人仕, 以免收到滋擾來電/電郵.

另親子王國設有群組功能, 歡迎會員建立群組 (功能跟 facebook 類似). 亦很私密. 歡迎到以下連結查看

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛