用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖瑪利學校 學校話無得叩門...係咪真呢?
go

學校話無得叩門...係咪真呢? [複製鏈接]

我今日打電話去學校, 想問下關於叩門既野...
點知學校話....佢地係無叩門的, 一切跟政府派位....
但我在這裡明明見到好多人講過往叩門的情況....
咁究竟...係今年無得叩, 還是學校年年都係咁講, 但到時又會有得叩呢????

4    0    0    0

引用:我今日打電話去學校,+想問下關於叩門既野..

原帖由 HahaB 於 14-05-07 發表
我今日打電話去學校, 想問下關於叩門既野...
點知學校話....佢地係無叩門的, 一切跟政府派位....
但我在這 ...
舊年係絕對有得叩, 今年就唔知

舊年小一後補學位申請須知

嘉諾撒聖瑪利學校
2013-2014學年小一後補學位申請須知
1. 請下載申請表格,填妥後交回。
郵寄地址:九龍柯士甸道162號 嘉諾撒聖瑪利學校
校務處收 (小一學位申請)

親自送交本校:星期一至五:上午九時正至十一時正,
下午二時正至四時正
星期六:上午九時正至十二時正
星期日及公眾假期不辦理
(請交金巴利道大閘詢問處職員代收)
2. 截止申請日期:2013年7月2日下午四時正
3. 所有在2013年6月24日前送交之申請文件或信件均無效。
4. 請連同申請表格附交兩個已貼郵票之回郵信封及K2 , K3成績表影印本。
5. 2013年7月8日前,校方以回郵信封寄出學生編號及回覆信。
6. 2013年7月11日請學生到校參加甄別試。如因惡劣天氣停課,將改為7月13日舉行,屆時請瀏覽本校網頁「最新消息」。
7. 七月底前以書面回覆家長。
8. 如無必要,請勿來電查詢,以免影響校務處員工工作。

joyce919 發表於 14-5-9 16:38
舊年小一後補學位申請須知

嘉諾撒聖瑪利學校
謝謝, 我遲些再上網留意一下~~
thank you very much

回覆:joyce919 的帖子

謝謝你的資料🙏

引用:Quote:原帖由+HahaB+於+14-05-07+發表我今

原帖由 xo883 於 14-05-07 發表
舊年係絕對有得叩, 今年就唔知
通常派晒位先出!可能驚犯法話偷步~~

‹ 上一主題|下一主題