用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 Hi! 有無mos康傑pn來年同學仔?
樓主: hopegod
go

Hi! 有無mos康傑pn來年同學仔? [複製鏈接]

回覆:Hi! 有無mos康傑pn來年同學仔?

我都係呢兩間offer! 放棄了綠茵

回覆 hopegod 的帖子

可以分享放棄的原因嗎?

朋友既comment同個人感覺咋!我覺得綠茵商業啲!

回覆 hopegod 的帖子

我都覺得係但綠茵就腳D,我like 康傑,老公like 綠茵,諗到頭都爆!

想問係唔係只係綠茵要多交一千蚊留位費,康傑駛唔駛呀?

afanafan 發表於 14-5-17 08:51
回覆 Pollyowen 的帖子

頭痛中呢,我是9月頭B,綠茵9月可返學,康傑未答我,老公話如果康傑返十月,讀左1 ...
咁好老實講,我覺得小朋友返學都要時間適應,一個月如果小朋友適應左又返得開心,你都可以唔使轉啦,但你唔鐘意間學校或老師的教學想同佢轉,小朋友又要適應過另一間幼稚園,我覺得唔係咁好。況且兩間都有口碑,我諗可以唔使交兩間錢,不過如果你老公堅持交兩間,讀一個月再決定都冇問題。但我覺得n班冇咩所謂,兩間都冇小學直升。真係唔鐘意,k班又可再考另一間。

我都係上午班

回覆:angelaau 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆:angelaau 的帖子

我有興趣呀,仔仔嚟緊返上午班

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 如欲加入 facebook / whatsapp group etc, 請直接 PM 有關會員, 切勿在版面留下沒有讀取性之文章. e.g. Pls PM me / Please add me/刻意推文 , 如經勸喻後仍沒有改善, 此帖將關閉

同時亦提醒各位, 不要隨便提供自己的個人資料 (e.g. 電郵/手提) 給不認識人仕, 以免收到滋擾來電/電郵.

另親子王國設有群組功能, 歡迎會員建立群組 (功能跟 facebook 類似). 亦很私密. 歡迎到以下連結查看

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛
‹ 上一主題|下一主題