用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 Superkids 太子
go

Superkids 太子 [複製鏈接]

2    0    0    0

回覆:icecream1222 的帖子

睇見學校的名字已經唔想報名,拜拜!

回覆:lovelycat2008 的帖子

回覆 annie40 的帖子

Me too.  I don;'t have a good impression on this school.  There are a lot of good alternatives.

引用:睇見學校的名字已經唔想報名,拜拜!

原帖由 annie40 於 14-05-03 發表
妳知唔知係乜呀

引用:Quote:原帖由+annie40+於+14-05-03+發表睇

原帖由 bartsimpson0317 於 14-05-05 發表
妳知唔知係乜呀
我知,係只簡名校生面試,只收名校生嘅補習社阿嘛!無非係自抬身價,製造名校生都要在她那裡補習的效應。實則係飢餓營銷手法囉。

回覆 bartsimpson0317 的帖子

我的孩子不是super kid, 亦唔要做super kids.要把孩子制造成super kid的地方,驚嚇程度非常高,本能反應是掉頭走。
可能是自卑過度,無法。

請問明天假期開 ?

我想取報名表. tks

回覆:姆明媽 的帖子

報名表只係係放在該層走廊,自己上去拎就得

Thanks

引用:睇見學校的名字已經唔想報名,拜拜!

原帖由 annie40 於 14-05-03 發表
Same here

引用:Quote:原帖由+bartsimpson0317+於+14-05-05

原帖由 serinac 於 14-05-05 發表
我知,係只簡名校生面試,只收名校生嘅補習社阿嘛!無非係自抬身價,製造名校生都要在她那裡補習的效應。實 ...
Yes
睇過啲筆記,根本好補充練習
只靠收本身英文已好嘅學生
連weekend都要迫學生考試測驗
唔得仲要留堂的補習社

回覆 青青河邊草 的帖子

As said, it is a good education centre as it seems to care her students with extra tution free of charge!

引用:回覆+青青河邊草+的帖子 As+said,+it+is+a

原帖由 jj_hk 於 14-05-11 發表
回覆 青青河邊草 的帖子

As said, it is a good education centre as it seems to care her students with ...
There is a joyful school.  Stu can have fun and candies anytime

‹ 上一主題|下一主題