用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 備戰大學 中四選科: Phy + BASF + Econ
樓主: janislwl
go

中四選科: Phy + BASF + Econ [複製鏈接]

回覆 98730 的帖子

2商1理 ok呀! 其實大學都係睇分做人, 我諗無drop bafs讀會計應ok! 同埋讀chem好, 如果發現對商實際興趣不大, 都有科理科,大學多條路! 我2理1商都係錦解!

98730  謝謝妳的解答  發表於 14-7-7 10:22

又想請教各位.若能入大學讀會計系.那一間大學會計系最好.能幫忙排序嗎?
                 謝謝各位

引用:又想請教各位.若能入大學讀會計系.那一間大

原帖由 98730 於 14-07-07 發表
又想請教各位.若能入大學讀會計系.那一間大學會計系最好.能幫忙排序嗎?
                 謝謝各位 ...
以甚麼條件來排?

God grant me the serenity
to accept the things I cannot change;
courage to change the things I can;
and wisdom to know the difference.

回覆 ANChan59 的帖子

不好意思.可能我表達得不好.我想說:八所大學.那一所的會計系.會比較出色.
因仔仔想在這方面發展.謝謝
‹ 上一主題|下一主題