用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣靈糧堂2014 k1
樓主: maggiiee
go

荃灣靈糧堂2014 k1 [複製鏈接]

回覆 dvdbb2003 的帖子

我覺得唔算難,面試時老師親切

回覆:rabbittungtung 的帖子

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:回覆+maggiiee+的帖子 難唔難入?我都想亞

原帖由 dvdbb2003 於 14-09-01 發表
回覆 maggiiee 的帖子

難唔難入?我都想亞仔入.
學前班Interview 係老師邊睇佢玩玩具,邊同家長傾偈。然後就唱歌做下動作咁,睇下家長同小朋友互動,睇下小朋友反應

開學日見到學校準備左個1st day of school既板比每一個學生影入學紀念相, 影相個哥哥好似好專業好nice, 唔知d相幾時有, 我都好期待!!  

靈糧堂學生私隱度好高,  聽講有專門內聯網比學生睇相, 睇片, 聯絡學校, 唔使開fb, whatsapp group嫁~  

引用:回覆+maggiiee+的帖子 開學日見到學校準備

原帖由 cammychan8852 於 14-09-07 發表

開學日見到學校準備左個1st day of school既板比每一個學生影入學紀念相, 影相個哥 ...
應該已放了, 留意下自己分校內既學校活動, 我個分校已放了

回覆 cc_ivy 的帖子

岩岩上去check左, 乜都無, 好失望...  

K1,K2家長可以去睇相~ 影出來好好睇呀!  終於見到UPLOAD左去校園相簿!!
‹ 上一主題|下一主題