用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 如果甲部只填何官作首選丘中作次選可以嗎? ...
樓主: 馬到功成
go

如果甲部只填何官作首選丘中作次選可以嗎?

回覆:如果甲部只填何官作首選丘中作次選可以嗎?

我決定左甲1何官甲2丘中甲3銀禧,其實都係做樣比老師睇,老師同我女講過勁多次『博英中啦』,甲2丘中甲3銀禧其實係咪冇機會入到?

[01] (224) 何文田官立中學       
[02] (235) 香港培道中學       
[03] (227) 九龍真光中學
[04] (242) 順德聯誼總會胡兆熾中學       
[05] (234) 五旬節中學       
[06] (560) 保良局唐乃勤中學
[07] (253) 文理書院(九龍)       
[08] (289) 寧波第二中學       
[09] (180) 世界龍岡學校劉皇發中學
[10] (237) 禮賢會彭學高紀念中學       
[11] (129) 聖公會聖馬利亞堂莫慶堯中學       
[12] (453) 基督書院
[13] (268) 聖文德書院       
[14] (543) 香港中文大學校友會聯會陳震夏中學       
[15] (226) 九龍塘學校(中學部)
[16] (277) 五邑司徒浩中學       
[17] (455) 東莞工商總會劉百樂中學       
[18] (181) 基督教香港信義會信義中學
[19] (261) 樂善堂余近卿中學       
[20] (568) 中華基督教會基道中學       
[21] (241) 德蘭中學
[22] (210) 德貞女子中學       
[23] (239) 聖公會蔡功譜中學       
[24] (231) 新亞中學
[25] (249) 余振強紀念中學       
[26] (238) 聖公會聖三一堂中學       
[27] (233) 聖母院書院
[28] (179) 麗澤中學       
[29] (177) 港九潮洲公會中學       
[30] (251) 中華基督教會扶輪中學

還有什麼要改?星期一就要交了

祝你馬到功成!

馬到功成 發表於 14-4-26 12:19
[01] (224) 何文田官立中學        
[02] (235) 香港培道中學        
[03] (227) 九龍真光中學
你乙部頭四間真係好勇,何官唔得就好大機會去五旬節!
你自己決定啦,最緊要自己喜歡和唔好後悔。
:verycold: :verycold: :verycold:

引用:祝你馬到功成!

原帖由 twcho 於 14-04-26 發表
祝你馬到功成!
多謝甘我就填落去啦

引用:Quote:馬到功成+發表於+14-4-26+12:19+[01]

原帖由 ohnono 於 14-04-26 發表
你乙部頭四間真係好勇,何官唔得就好大機會去五旬節!
你自己決定啦,最緊要自己喜歡和唔好後悔。
...
甲2丘中甲3銀禧其實係咪冇機會入到?

馬到功成 發表於 14-4-26 13:05
甲2丘中甲3銀禧其實係咪冇機會入到?
大抽獎的派位是否成功,要視乎你地的隨機號碼,純靠幸運講彩數。只不過甲部的學位少,但又開放給全港的同學一起去爭,所以唔好寄予厚望。揀一間唔係咁熱門只係希望少d人去爭,只係增加自己的機會嗟,但機會有幾多,我諗就算你用世界上最精準的計數機都唔會算到個答案出來!
:verycold: :verycold: :verycold:

引用:Quote:馬到功成+發表於+14-4-26+13:05+甲2

原帖由 ohnono 於 14-04-26 發表
大抽獎的派位是否成功,要視乎你地的隨機號碼,純靠幸運講彩數。只不過甲部的學位少,但又開放給全港的同學 ...
小人明白

我囡囡下年先派, 一路睇你的POST, 都知大家花盡心思。祝你派到何官!

引用:我囡囡下年先派,+一路睇你的POST,+都知大家

原帖由 TiffanyLing 於 14-04-28 發表
我囡囡下年先派, 一路睇你的POST, 都知大家花盡心思。祝你派到何官!
系呀

引用:Quote:原帖由+khmama+於+14-04-25+發表甲三

原帖由 馬到功成 於 14-04-25 發表
我女唔鐘意女校,男女校還有什麽選擇?
區內不外乎 丘禧民