用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 你會揀車公廟英藝或火岸joyful=心怡天地幼稚園呀? ...
go

你會揀車公廟英藝或火岸joyful=心怡天地幼稚園呀? [複製鏈接]

大家好,我係新手媽媽,因為英藝和心怡天地收左我個囝2014年9月入讀n班上午班,由於學校兩間太新無太多資料,想想聽到程度深,真的嗎?老師有愛心嗎?甘多問題,希望大家幫下手!謝謝

2    0    1    0

回覆:PuiKiu 的帖子

英艺程度深,老师就冇么爱心

回覆:你會揀車公廟英藝或火岸joyful=心怡天地幼稚園呀?

咁我仔仔好彩,佢班主任不錯,d姐姐都ok !鐘意返學,話係playgroud 玩得好開心!

回覆:你會揀車公廟英藝或火岸joyful=心怡天地幼稚園呀?

我都有這兩間offer, 選了英藝,放棄了joyful.

我都揀左英藝!

回覆:Gus123 的帖子

點解你們會選擇英藝,而不選擇joyful呀?十分謝謝大家的回覆

引用:點解你們會選擇英藝,而不選擇joyful呀?十

原帖由 PuiKiu 於 14-04-24 發表
點解你們會選擇英藝,而不選擇joyful呀?十分謝謝大家的回覆
我有個原因:地點,返學時間,同埋我早上可以自己送佢返學!
我覺得呢個好緊要!

回覆 PuiKiu 的帖子

我上過英藝playgroup, 接觸過老師,覺得老師很好!另外上facebook英藝pn group, 睇過用家comment都好正面!
而且我住得近,方便接送!
我覺得最重要係同好多老師都溝通過,佢地都有問必答,吾敷衍我!

回覆:PuiKiu 的帖子

‹ 上一主題|下一主題