用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 帝堡城啓思2014-2015 PN 學生交流
go

帝堡城啓思2014-2015 PN 學生交流

帝堡城啓思2014-2015 PN 學生交流

小兒於今年九月入讀帝堡城啓思 pn 班, 係facebook 開咗個group, 歡迎媽媽加入可交流一學校情況

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 如欲加入 facebook / whatsapp group etc, 請直接 PM 有關會員, 切勿在版面留下沒有讀取性之文章. e.g. Pls PM me / Please add me , 如經勸喻後仍沒有改善, 此帖將關閉

同時亦提醒各位, 不要隨便提供自己的個人資料 (e.g. 電郵/手提) 給不認識人仕, 以免收到滋擾來電/電郵.

另親子王國設有群組功能, 歡迎會員建立群組 (功能跟 facebook 類似). 亦很私密. 歡迎到以下連結查看

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

回覆:ellenkol 的帖子

回覆 ellenkol 的帖子

我女都係今年讀下午PN班

回覆:winnie_sham 的帖子

PM咗你☺️

我囡囡都係下午PN

回覆:emilywky 的帖子

我pm咗你☺️