用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 係唔係好多人都收到碧濤樂基call waiting?
go

係唔係好多人都收到碧濤樂基call waiting? [複製鏈接]

我幾日前收到,仲要係am,但自問小朋友interview當日表現非常一般,喺waiting area去interview room時唔捨得啲玩具,喊晒,interview時嘅指令50%都做唔到,老師問問題又完全冇答……
我本身係好鍾意樂基,依家突然有am國際班offer,我有少少覺得too good to be true。 我擔心會唔會學校發生咗啲咩事令到有大量人放位呢?

1    0    0    0

回覆:geraldma 的帖子

我都收到call, 我覺得咁細個小朋友,其實個個差唔多,我估可能新校,好多家長有戒心,k1考到其他就未必考慮碧濤樂基啫

我見有兩個家長好開心最後都收到call,亦知道有家長仲等緊。其實因為而家好多學校都call waiting,家長亦因為有更好offer先放位,其實有am offer都好正常

回覆:HarrisWan 的帖子

yes, 我收到call 都好開心

回覆 Monchhichi926 的帖子

Congrats ar!!我仔黎緊讀pn,可以做同校同學仔!今年競爭好激烈,其實入到已經好開心!^^

回覆:係唔係好多人都收到碧濤樂基call waiting?

有冇人收到火炭樂基call waiting ?等待中~,

回覆:qqmmaa 的帖子

想知

>.<>.<

引用:我今日都收到,本身我係reject+,而家比pm+

..............................

引用:無吖!因為in完收reject信我都無想過會有位

我都係waiting,冇電話,仲等緊

回覆:係唔係好多人都收到碧濤樂基call waiting

我都係waiting. 但冇call
但reject的家長又收到call既?

好心急呀

Reject 都收到call,即係waiting全收啦,點解唔直接打去學校問呢?

SORRY ,我之前打錯野攪到各家長不安,我今日睇返封信原來係WAITING LIST,因為我自己都覺得奇怪,今年in左成6,7間唔係waiting list 就係reject,所以記錯如果其他家長睇到我之前留言,不好意思!!!!!

我都知好多都仲等緊樂基call,希望大家小朋友入讀到心意幼稚園!!

回覆:十二妹 的帖子

原來係waiting,咁我都安心啲,仲以為學校出錯添。咁你最終有冇交錢留位?

各位收到call嘅家長有冇交錢留位? 都係k1?
我同真正用家了解過,雖然佢係駿景園樂基, 但兩間學校同一個校長情況應該一樣,佢好滿意樂基,語言訓練方面做得好好,校長好用心栽培小朋友,好多興趣班俾學生參加,有啲仲係免費添。有老師離職係真,但唔係好似傳聞咁話校長同學校有問題,只不過係開新校,資源調配而引致嘅人手流失。
所以我都決定俾小朋友讀樂基,希望冇揀錯啦

想問下碧濤樂基係咪巳交大訂?

我係1月交留位費果陣收到call waiting, 而家交埋大訂, 決定讀~呢期交大訂, 係call waiting黃金期, 正常既, 我都放左舊校既位~
新校校舍又新d, 應該硬件上會不錯~大家開開心心讀啦~

回覆:係唔係好多人都收到碧濤樂基call waiting?

請問你們收到 的電話有沒有來電顯示的?

‹ 上一主題|下一主題