用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 SC call waiting
樓主: luiluibaby
go

SC call waiting

我認為在學校角度黎講,不論正選副選,由決定收你果刻起,就已經確認左你係佢眾多學生中的其中一個學生,跟本就無分高低,一視同仁,非常正確呢。

引用:其實+AM+同+PM+有咩分別吖,返AM又吾代表個

原帖由 Applemaamaa 於 14-04-18 發表
其實 AM 同 PM 有咩分別吖,返AM又吾代表個小朋友叻啲,如果住得遠,個小朋友要晨咁早起身遊車河,對小朋友 ...
好可惜我小朋友7點起身、住何文田都只得pm offer。可能我女女係細B(7月B),始終都冇咁著數。

回覆:luiluibaby 的帖子

其他想要AM offer 既媽媽唔好唔開心啦、我不知幾羨慕你地有offer! 小朋友入到已經好叻叻!恭喜曬各位!

引用:其他想要AM+offer+既媽媽唔好唔開心啦、我

原帖由 adalyho 於 14-04-19 發表
其他想要AM offer 既媽媽唔好唔開心啦、我不知幾羨慕你地有offer! 小朋友入到已經好叻叻!恭喜曬各位!

...
多謝你好心安慰,good luck to your little one too!!! 如今年未如理想,下年再戰,加油!!

回覆:Ern 的帖子

加油

唉﹗早幾日唔係香港,會唔會MISS左CALL冇左OFFER架

回覆:iip 的帖子

17/4 call waiting list 的

chingnono 發表於 14-4-24 00:20
17/4 call waiting list 的
I am on waiting list