用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 九龍灣 & 觀塘 **playgroup** 介紹
go

九龍灣 & 觀塘 **playgroup** 介紹 [複製鏈接]

想問下九龍灣&觀塘一帶有無啲好嘅playgroup 介紹?
(一班人數不仔多過十對親子)

many thanks
   0    0    0    0

觀塘Bambini (在牛頭角), 我仔仔返了一年,很開心。每堂只用英文,在課堂開始時會重覆唱一些和生活有關的歌 (If you are happy, how's the weather), 然後按主題建立小朋友的英文詞彙,老師有心機教,唔錯!

sabacadafa  thx sharing~
請問邊位老師?  發表於 14-4-28 15:57

引用:想問下九龍灣&觀塘一帶有無啲好嘅playgroup

fanhl0416 發表於 14-4-28 13:33
我仔仔返左德福其中一間1年,唔錯,你有興趣再話你知啦

有興趣~ 我囡15MTHS, 要報喇, 依家上緊有D遠&人太多

回覆:sabacadafa 的帖子

现在ilovemama.com做紧一个观塘playgroup的团购,超超值,无论你将来是否长报都不要错过。不过我的儿子现在都有继续在那里上蒙特梭利。

回覆 Christine929 的帖子

Teacher Jenny. 有耐心,亦願意在下課後和家長談進度,她總有鼓勵的說話!

我囡囡3歲,請問九龍灣/官塘仲有冇依類playgroup岩佢上!因搬屋6月冇得返n班了!thx~~
‹ 上一主題|下一主題