用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 復活節有35樣功課
樓主: Apple_Orange_T
go

復活節有35樣功課

天瑜 發表於 14-4-28 09:33
楼主,

您朋友女兒平日功課量如何?
做到11點
見過去playground帶故事看
但是她係開心女孩

回覆 Apple_Orange_T 的帖子

可能我們同校同班喔!

My kid has 22 homework, each has a few pages.  She's fast in doing homework.  For Easter, I need her to finish all homework in 2 days as we would be travelling and did not want to leave the homework when we were back to HK.  Eventually, I still missed signing off one of the homework but the call was on me not my kid as she has finished it but I just forgot to sign...

我個女接近20,但大部分都係閱讀報告,好在囡囡平時鐘意睇書。

醒目開學勳章

引用:我個女接近20,但大部分都係閱讀報告,好在囡

簽名被屏蔽

回覆:復活節有35樣功課

金翅百佳鳥

引用:我女小一唔多功課,但樣樣都好甘,睇完書要

原帖由 ch-cheung 於 14-04-29 發表
我女小一唔多功課,但樣樣都好甘,睇完書要整模型同讀書報告,真係因為做功課而出少左去玩

...