用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2014/15 北角民生PN揮手區
樓主: cherryme
go

2014/15 北角民生PN揮手區

回覆:2014/15 北角民生PN揮手區

有無媽咪confirm 5/2or3會去註冊呀?我會去

引用:有無媽咪confirm+5/2or3會去註冊呀?我會去

原帖由 cherryme 於 14-04-25 發表
有無媽咪confirm 5/2or3會去註冊呀?我會去
我都去呀

我會去

hihi....my girl will study FULL day class too!

Hi,我住TKO,而家唸緊報下年pn, 唔知大家為何選這間,

你好我女都係北角民生AM class! 想問下大家會唔會交錢學校代買書簿及校服? 校服又會買幾多套

我仔仔am offer, 我住TKO.
我都想有保姆車去將軍澳

請問有冇whats app group一齊分享下

借位一問,民生k3上小學的機會多大?

我個囡囡,讀am

可以pm我,可以開facebook group or whatsapp group, 我都搵緊校車油塘去北角

引用:可以pm我,可以開facebook+group+or+whatsa

原帖由 cherryme 於 14-06-01 發表
可以pm我,可以開facebook group or whatsapp group, 我都搵緊校車油塘去北角
已PM妳, tks

回覆:Joanching 的帖子

有冇whatapps ? 我仔仔會讀pm pn class ar

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 如欲加入 facebook / whatsapp group etc, 請直接 PM 有關會員, 切勿在版面留下沒有讀取性之文章. e.g. Pls PM me / Please add me/刻意推文 , 如經勸喻後仍沒有改善, 此帖將關閉

同時亦提醒各位, 不要隨便提供自己的個人資料 (e.g. 電郵/手提) 給不認識人仕, 以免收到滋擾來電/電郵.

另親子王國設有群組功能, 歡迎會員建立群組 (功能跟 facebook 類似). 亦很私密. 歡迎到以下連結查看
http://www.edu-kingdom.com/forum ... 1256&extra=page%3D1
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

有冇mama 係waiting list 入到??我仔細b 係waiting....如已call waiting,我打定輸數了..

回覆:ching923 的帖子

我朋友上星期六註冊日放棄左,甘即係至少有一個位,你可以打去學校問下,call完未

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

回覆:nting 的帖子

Check

回覆:cherryme 的帖子

家住TKO , 香港民生am class, 想搭保母車,有介紹嗎?

回覆:cherrycherrytcl 的帖子

Cherry check 回覆