用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 黃大仙band 3咁填掂唔掂?
go

黃大仙band 3咁填掂唔掂?

醒目開學勳章

甲部)
1 余近卿
2 李求恩
3 x

乙部)
1 余近卿
2 李求恩
3 彩天
4 伍華
5 聖本德
6 永光

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

回覆:Giant 的帖子

點解填乙部6)永光?

回覆:黃大仙band 3咁填掂唔掂

填唔填龍中卜記入30? 呢個都幾掙扎

醒目開學勳章

引用:點解填乙部6)永光? +

原帖由 bebird 於 14-04-13 發表
點解填乙部6)永光?
識人響裡面做過,又識人而家讀緊,叫我千其唔好揀

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

醒目開學勳章

引用:填唔填龍中卜記入30?+呢個都幾掙扎 +

原帖由 dubbies 於 14-04-13 發表
填唔填龍中卜記入30? 呢個都幾掙扎
no

醒目開學勳章

引用:回覆+Giant+的帖子 唔喜颧歡就飛左佢,一

原帖由 opclk 於 14-04-13 發表
回覆 Giant 的帖子

唔喜颧歡就飛左佢,一間入左仲心烦
老師叫填10間,唉… 都唔知點填到10間

就係諗唔到仲可填咩

Giant 發表於 14-4-13 20:08

可唔可以透露多少少, 我自行時報左佢, 依家想放第一位博佢, 我仔同你公子同校, 唔同班, 但都係B3, 依家頭痛緊!!

永光其實比下不足 比上有餘 唯一怪點係數學科有老師教中三生唔背公式 用計數機入式 一部得4條 咁就教人買幾部機 直至而家f50有內置公式先作罷 好搞笑

學術上我唔太擔心, 我最擔心佢品行, 最怕學壞左就無得救!

引用:Quote:原帖由+bebird+於+14-04-13+發表點解

原帖由 Giant 於 14-04-13 發表
點解呀?好多人都想入永光喎?