用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學之園(康城校)PN 揮手區
樓主: babyBenz
go

學之園(康城校)PN 揮手區 [複製鏈接]

回覆:學之園(康城校)PN 揮手區

想加入whatsapp group 可以嗎?

康城LH共有幾多PN位?

引用:康城LH共有幾多PN位? +

原帖由 walalala 於 14-04-16 發表
康城LH共有幾多PN位?
有媽咪講3pn x 28 seats.

walalala  84位,唔該晒  發表於 14-4-18 21:09

引用:想加入whatsapp+group+可以嗎? +

原帖由 kkbb88 於 14-04-16 發表
想加入whatsapp group 可以嗎?
Welcome ah. Pm Fionapp la

seastop 發表於 14-4-14 23:05
回覆 HauMiranda 的帖子

咁放學幾點落車呀? 洗唔洗好似其他幼稚園咁坐校車要早半個鐘落堂排隊??初初開學係 ...
會早少少,但冇半小時咁多

我都收咗Am offer

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 如欲加入 facebook / whatsapp group etc, 請直接 PM 有關會員, 切勿在版面留下沒有讀取性之文章. e.g. Pls PM me / Please add me , 如經勸喻後仍沒有改善, 此帖將關閉

同時亦提醒各位, 不要隨便提供自己的個人資料 (e.g. 電郵/手提) 給不認識人仕, 以免收到滋擾來電/電郵.

另親子王國設有群組功能, 歡迎會員建立群組 (功能跟 facebook 類似). 亦很私密. 歡迎到以下連結查看

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

康城Pn pm .大家好,如果開group add埋我,thx

各位好
我囝囝am offer
以後請各位多多指教

回覆:fionapp 的帖子

Already pm u. Pls add me.

回覆:fionapp 的帖子

Hi, i want to join group..BK name: bb7788

‹ 上一主題|下一主題