用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學之園(康城校)PN 揮手區
go

學之園(康城校)PN 揮手區

大家好,先來報到,今日打開信箱收到LH信封,pm offer,仲開心過自己中六合彩呀!

回覆:學之園(康城校)PN 揮手區

報到。3月bb. Pm. 唔知有無機會轉am...

4月仔仔,am offer

3月囡囡pm offer...同學你好

11年12月仔,pm,大家好。

7月仔, am offer. 大家好!

引用:報到。3月bb.+Pm.+唔知有無機會轉am... +

原帖由 Cajes 於 14-04-12 發表
報到。3月bb. Pm. 唔知有無機會轉am...
同學仔媽咪,nice to meet you r!
我都有諗過,試下問學校。
但N 班位唔多,N 轉唔到, 等K再轉。

各位媽媽大家好呀!好高興認識你地~
大家住邊區,小朋友需要搭校車嗎?

我住康城,所以樓上樓下超近

住將軍澳,應該會坐校車,因為地鐵站行去學校太遠。

回覆:Dannemora 的帖子

So cool!! 超近!

回覆:Dannemora 的帖子

So cool!! 超近!

回覆:niclicma 的帖子

我地都係TKO站 bor.
有機會做一齊坐校車既同學仔~

如果方便,不如一齊開個chat group 傾下計Y~

Feb bb girl, PM offer, lives in Lohas Park Capitol!! really exciting to get this offer as in the morning we plan to do outdoor activities or go swimming in the club house :)

引用:Feb+bb+girl,+PM+offer,+lives+in+Lohas+Pa

原帖由 angelparis 於 14-04-12 發表
Feb bb girl, PM offer, lives in Lohas Park Capitol!! really exciting to get this offer as in the mor ...
恭喜!今日先收信?

好呀!不如大家開個whatsapp group 傾偈方便d

請問大家知唔知係咪k1 am 就英粵 pm英普? Pn 係咪2班am 1班pm?

不如開個what's app組
Pm以下資料
BK longin name:
Mami name:
BB name:
AM/PM:
Contact no.:

引用:請問大家知唔知係咪k1+am+就英粵+pm英普?+P

原帖由 Cajes 於 14-04-12 發表
請問大家知唔知係咪k1 am 就英粵 pm英普? Pn 係咪2班am 1班pm?
以呢幾年情況,K1 am一班英粵一班英普,pm就英普

已pm fionapp