用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 學之園 (青衣) PN班 揮手區
樓主: kuromi-chou
go

學之園 (青衣) PN班 揮手區

引用:Quote:原帖由+CaCa800+於+14-04-13+發表你

原帖由 hilouisll 於 14-04-13 發表
Caca,我個人非常喜歡LH,並把它排在首位,可惜hubby只愛SC,而我也不抗拒,所以只好放棄LH。

...
葵青邊度有sc??

引用:Quote:原帖由+hilouisll+於+14-04-13+發表C

原帖由 helentam_1019 於 14-04-16 發表
葵青邊度有sc??
Helen, SC在紅磡,就是因為它太遠,我prefer LH。

回覆:hilouisll 的帖子

我都好想入LH, 但未有offer呀!如果冇就要返海濱迦南

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 如欲加入 facebook / whatsapp group etc, 請直接 PM 有關會員, 切勿在版面留下沒有讀取性之文章. e.g. Pls PM me / Please add me , 如經勸喻後仍沒有改善, 此帖將關閉

同時亦提醒各位, 不要隨便提供自己的個人資料 (e.g. 電郵/手提) 給不認識人仕, 以免收到滋擾來電/電郵.

另親子王國設有群組功能, 歡迎會員建立群組 (功能跟 facebook 類似). 亦很私密. 歡迎到以下連結查看

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

引用:我都好想入LH,+但未有offer呀!如果冇就要

原帖由 helentam_1019 於 14-04-17 發表
我都好想入LH, 但未有offer呀!如果冇就要返海濱迦南
Helen你住青衣定荃灣?

回覆:hilouisll 的帖子

sorry, 我一路冇開msg, miss左你個msg, 我住葵涌,女女返緊迦南n班了!

引用:sorry,+我一路冇開msg,+miss左你個msg,+我

原帖由 helentam_1019 於 14-11-04 發表
sorry, 我一路冇開msg, miss左你個msg, 我住葵涌,女女返緊迦南n班了!
如果真係心儀  LH, 再報 K1 la

回覆:DevilPig 的帖子

有呀,coming monday會有interview

引用:有呀,coming+monday會有interview +

原帖由 helentam_1019 於 14-11-05 發表
有呀,coming monday會有interview
Good luck

回覆:DevilPig 的帖子

thank you!!!