用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼教雜談 Savvy Kids Play Group 好唔好?
go

Savvy Kids Play Group 好唔好? [複製鏈接]

呢間有蒙特梭利,有冇媽媽試過?可以分享下嗎! 萬分感謝!
   0    0    0    0
快樂的人生
http://rianoleung.blogspot.hk/

幼稚園,PLAYGROUP 的感想

回覆:Savvy Kids Play Group 好唔好?

Bad

回覆 longchampfans 的帖子

見到佢有試堂仲諗住試下tim ^^"
快樂的人生
http://rianoleung.blogspot.hk/

幼稚園,PLAYGROUP 的感想

我上網睇佢地用英文寫的介紹已經發現完全唔得。grammar 錯哂,完全係中文寫法,唔知係咪用翻譯apps譯出黎。
咁都有勇氣開英文playgroup!

係,佢嘅英文簡介,真係得啖笑!

回覆:Savvy Kids Play Group 好唔好

請問savvy點唔好

回覆:winicelwp 的帖子

我買團購比個女上過,覺得 ok la.  

我盡量上早上堂,人少d 效果好 d. 我個女都學都野,幾開心。

試過有一次上下午,其中一個男仔好 hyper.  甘啱佢個媽就由佢 hyper, 場面亂左少少

係Groupon買三堂playgroup & 三堂英語溝通。so far 遇過三位老師,印度籍果位比較有心機教,但英文口音始終有分別。其他兩位(其中一位係香港人)都好hea,佢有佢教,小朋友四周亂走。如果expect係西人教,呢間係無架。
上英語溝通,早上九點嘅堂,但就九點十分先開始,九點四十五分就茶點,十點準時落堂,實際上課時間只係半小時,呢方面我唔係咁鍾意。
第一次上playgroup, 早上九點嘅堂,我八點五十分已經上到去等,職員九點十分先通知我,老師在路上塞車,等到九點四十分才說老師在的士嘔,此堂取消。

引用:呢間有蒙特梭利,有冇媽媽試過?可以分享下

Jordan

極差,試完堂買左團購都費事去上

朋友又係買團購,話好差,上堂都嫌嘥時間,所以佢跟住都冇上啦,𣎴過因為團購平連投訴都嫌費時。

‹ 上一主題|下一主題