用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 收到祟真call waiting啦!!!
go

收到祟真call waiting啦!!!

成日喺度睇到大家收到call waiting電話有幾咁開心又會開心到喊咁估唔到自己都會,真係太開太開心了希望各位都有好消息!
(BTW其實我諗學校係未開始call waiting的,係老師打錯咗比一位想由下午班轉到上午班的家長,但打錯咗比我,將錯就錯就打咗比我哋

回覆:收到祟真call waiting啦!!!

祟真剛打比我由下午轉上午!唔通係我地!恭喜!

回覆:tonyccy38 的帖子

恭喜!你收到是主流定國際?

請問你是主流還是國際? 我等梗主流, 信上是叫我14/4才打去登記後備學位,,,,

國際

引用:國際 +

原帖由 tonyccy38 於 14-04-10 發表
國際
咁係咪下午班呀?國際班是何時打電話回崇真登記? between, 恭喜你

我今早都收到下午班轉上午班(國際)電話終於完埋個心願了

今早都收到IK1 am offer. 明天去交$

回覆:Nicoleting 的帖子

是國際班嗎

弓喜晒!唔知主流幾時call waiting呢?

你指call waiting or 轉上午?

引用:你指call+waiting+or+轉上午? +

原帖由 Kjk0905 於 14-04-10 發表
你指call waiting or 轉上午?
call waiting

Sorry ~其實我想問nicoleting 佢收call係國際call waiting or 轉上午~

引用:今早都收到IK1+am+offer.+明天去交$

原帖由 Nicoleting 於 14-04-10 發表
今早都收到IK1 am offer. 明天去交$
Sorry ~其實我想問nicoleting 佢收call係國際call waiting or 轉上午

引用:弓喜晒!唔知主流幾時call+waiting呢? +

原帖由 lokka0611 於 14-04-10 發表
弓喜晒!唔知主流幾時call waiting呢?
你等主流,咁你打左去學校登記未?

係call waiting .國際班

send 過求位信

引用:係call+waiting+.國際班

原帖由 Nicoleting 於 14-04-10 發表
係call waiting .國際班
你地國際班駛唔駛打電話去登記候補?若要打,你幾時打電話的?

我之前收到 waiting 信話主流要 14/4 call waiting 喎...........唔通好多人放位??