用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 幼稚園都要霸?!
樓主: sig28
go

幼稚園都要霸?! [複製鏈接]

我阿仔係Topkids畢業,有非常美好的回憶,雖然topkids係私校,算係做生意,但做得有良心,亦交足貨。老師真係好有心機。

提到續租,校方可能覺得同業主已有21年的租務關系,冇想過會攪成咁。就算價高者得,業主都應該開價比Topkids考慮競爭與否。而唔應該黑箱作業。

引用:佢地唔係第一日辨學....仲有咁多分校.

原帖由 kissobaby 於 14-04-09 發表
佢地唔係第一日辨學....仲有咁多分校.....佢地應該要知道手續繁複....更加應該早D去傾續約. ...
其實幾時都有聚有散,但依家似係趕盡殺絕。人哋想續兩年等小朋友畢業先都唔得,呢個好過份。

家長為你們的子女辛苦了! 要捍衛你的子女,你的家,你所住的地方的價值,褔澤,大家一起努力吧! 大家可車輪戰去攻破要吞去我們寶貴的東西的人!!利申: 我是舊英藝校生的家長,我其實滿意英藝給我個女的教學同幫助因我女是細b 只有英藝很收留。但沒有人是完全沒做錯今次或許處理上做得不好令人反感

引用:【幼稚園停辦】不滿天價搶校+家長發起救校

醒目開學勳章

回覆:幼稚園都要霸?!

我仔係德怡舊生,如果今日我仔仲讀緊德怡既,我一定誓死悍衛德怡,

但如果插旗既係kv或sc, 我第一個交留位費

呢個只係我個人立場,我本人支持德怡可以繼續原址辦學

引用:我仔係德怡舊生,如果今日我仔仲讀緊德怡既

引用:Quote:原帖由+sig28+於+14-04-07+發表【幼

‹ 上一主題|下一主題