用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 幾時先有位放出來?
go

幾時先有位放出來?

好心急,現只有一間新校有offer.....,又冇track record,其他大部份都係waiting.....擔心。

引用:好心急,現只有一間新校有offer.....,又冇

原帖由 amasawa 於 14-04-04 發表
好心急,現只有一間新校有offer.....,又冇track record,其他大部份都係waiting..... ...
起碼5月先有,有d call到7月都call 緊

我有pn offer, 但唔係首選, 心儀的只有waiting...我想問咁等到5月, 我有offer的要交錢, 而等waiting的要等其他人交完知有位放學校至再call我, 咁我之前個間交的錢點算? 預左無但又要交?

alpo1122 發表於 14-4-4 09:36
我有pn offer, 但唔係首選, 心儀的只有waiting...我想問咁等到5月, 我有offer的要交錢, 而等waiting ...

要預在無得Refund喇....

回覆:amasawa 的帖子

引用:我有pn+offer,+但唔係首選,+心儀的只有wait

原帖由 alpo1122 於 14-04-04 發表
我有pn offer, 但唔係首選, 心儀的只有waiting...我想問咁等到5月, 我有offer的要交錢, 而等waiting ...
我同你一樣丫

回覆:幾時先有位放出來?

昨天已經放位。Good luck everyone!