用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 徵保母車 有冇車下午沙田大圍去君滙港維多利亞(大角咀)? ...
go

有冇車下午沙田大圍去君滙港維多利亞(大角咀)?

如題
想試下寄信轉上午班。若上午有車都可話我知!

謝謝!

回覆:leowslee 的帖子

你直接打去學校問,我記得好似舊年開始有校車到沙田,張form list 嗰啲唔update架。

回覆:JoyceNgYY 的帖子

今日打去學校問左,上年有想開沙田線但唔夠人開唔成。校巴form會在第二次註冊時俾家長。
我問過校巴公司,而家校巴最近只到九龍塘,沙田區的家長若想開新路線要在校巴form照寫你在沙田/大圍區的上落車地點,希望人數夠開到新線啦。

家住大圍, PM offer.
如果里度夠人數, 我們可以try to call 校巴公司, 睇下開唔開唔到新路線 (沙田/大圍) ????

回覆:有冇車下午沙田大圍去君滙港維多利亞(大角咀)?

http://www.edu-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2626419

你試吓contact 樓主,希望幫到你。

回覆:JoyceNgYY 的帖子

多謝你呀JoyceNgYY! 我較早前已經聯絡左個樓主,但仲等緊佢覆。

回覆:Kawaiisasa 的帖子

係呀!馬鞍山/沙田/大圍住的同學仔夠人數就可以問學校開條線。大家同時都係校巴張form填番自己的地區啦。

多謝你呀JoyceNgYY! 我已經聯絡左樓主

回覆 Kawaiisasa 的帖子

可唔可以PM CONTACT 我呀, 想睇下架車會唔會入馬鞍山出九龍塘.........THANKS!!!!!!!!