用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 PN - Manhabit vs 方方 (對衡道), 兩間都係上午, 請問大 ...
go

PN - Manhabit vs 方方 (對衡道), 兩間都係上午, 請問大家會點揀 ?

PN - Manhabit vs 方方 (對衡道), 兩間都係上午, 請問大家會點揀 ?

請各位比啲意見, 謝謝 !!

回覆:yyholo 的帖子

Kowloon City 定Kowloon tong manhabit 有offer?

Kln City Manhabit.
今年開始所有 PN 在九龍城新校舍上堂, K1先返九龍塘.

大家覺得應該 揀 Manhabit  or 方方 好呢 ?

回覆:PN - Manhabit vs 方方 (對衡道), 兩間都係上午, 請問大家會點揀

Manhabit 傳聞有利升cky

回覆:PN - Manhabit vs 方方 (對衡道), 兩間都係上午, 請問大家會點揀

係有傳 MH 有利升 cky , 但都只係傳聞, 未有成績可跟進。

yuenwaiho 發表於 14-4-1 11:32
Funful

yuenwaiho 可以分享下揀 Funful 原因嗎 ? THX !

回覆:yyholo 的帖子

I would pick Funful coz it has a much longer history and track record.

引用:I+would+pick+Funful+coz+it+has+a+much+lo

原帖由 hilouisll 於 14-04-01 發表
I would pick Funful coz it has a much longer history and track record.
Agree