用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 徵保母車 自組路線:馬鞍山 / 沙田去何文田 / 紅磡下午班 ...
go

自組路線:馬鞍山 / 沙田去何文田 / 紅磡下午班

想問有冇住馬鞍山 / 沙田既小朋友下年會番何文田維多利亞 / 培正幼稚園 / 紅磡St Cat / 紅磡學之園 既下午班,有冇興趣自組保母車,如有興趣請PM我幼稚園名稱,番放學時間,同上落車地點,我嘗試安排下,謝謝!

引用:想問有冇住馬鞍山+/+沙田既小朋友下年會番

原帖由 JoyceNgYY 於 14-03-30 發表
想問有冇住馬鞍山 / 沙田既小朋友下年會番何文田維多利亞 / 培正幼稚園 / 紅磡St Cat / 紅磡學之園 既下午 ...
Ma on shan to and fro hung hum st cat. Pls count me.

Please check pm

fungwongphie  會員應盡量利用私人傳訊 (pm) 或電郵 (email) 聯繫,如欲查詢/提供資料,請自行PM 會員,切勿在版面留下沒有讀取性之字句。如經提示後,情況仍沒有改善, 版主可將本帖關閉,敬請注意。   發表於 14-4-26 00:10
Tomorrow is better

下午班,馬鞍山至培道幼稚園可以嗎?

或許我還有兩個同學需要這架校巴

有冇由沙田新城市去九龍塘st.cat(羅福道)

回覆:自組路線:馬鞍山 / 沙田去何文田 / 紅磡下午班

小兒由馬鞍山錦豐苑往返何文田包美逹幼兒園,返全日班,九點至四點半;可以join埋嗎?

回覆:winniewyf 的帖子

我地組緊的士由馬鞍山去紅磡土瓜灣,宜家有2個學生仲欠一個學生,下午班,如有興趣pm我

Tomorrow is better