用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 thebookpeople.co.uk
樓主: huba
go

thebookpeople.co.uk [複製鏈接]

醒目開學勳章

Cheungwong 發表於 14-7-15 17:18
下...Security number 都要入埋,我怕一按confirm 就已經確認付款喎,promotion code不是應該在付款前入嗎 ...
重有一個版面先Confirm order.

引用:Quote:Cheungwong+發表於+14-7-15+17:18+下

原帖由 PY-Sing 於 14-07-15 發表
重有一個版面先Confirm order.
Thanks

回覆 PY-Sing 的帖子

81折,抵呀!

醒目開學勳章

kirstyau 發表於 14-7-15 17:42
回覆 PY-Sing 的帖子

81折,抵呀!
係真係好抵, 不過我無買到. E + regretting.

回覆:thebookpeople.co.uk

有平呀!rainbow magic 21本減到10英鎊

特價一咋,thomas,68本 都減左5英鎊

use promotion code "AFSIZZLE" have 10% off.

我28/7晚落單, 買Julia Donaldson 整套書10本, 再加ladybird read it yourself 系列 (50本) 今日剛收到!連運費$9xx

我7月25日買左書,但到現在仲未收到

今日下午,我都收到啦!不過原來唔送上樓,要自己去拎,都好重

引用:今日下午,我都收到啦!不過原來唔送上樓,

原帖由 dwyy 於 14-08-08 發表
今日下午,我都收到啦!不過原來唔送上樓,要自己去拎,都好重

...
唔送上樓?咁你要去哪處收取?會否是曾送上樓但沒人在家收取,所以才留下通知請你去收取?

我要去郵局到拎

引用:我要去郵局到拎 +

原帖由 dwyy 於 14-08-09 發表
我要去郵局到拎
你手上的通知卡說曾經在某日某時派送不成功,對嗎?你能否肯定當時家裏有人嗎?

引用:我7月25日買左書,但到現在仲未收到 +

原帖由 dwyy 於 14-08-08 發表
我7月25日買左書,但到現在仲未收到
我25/7 ordered, 28/7 shipped, 但仍未收到。是否要咁耐或更耐?有無問題?我第一次買佢的書。

Kei Kei is breastfeeding till 2 yrs 6.5 mths and she is weaned naturally.

醒目開學勳章

12% off code: TREAT12

回覆:Strawberrys 的帖子

我上次真係20幾日先收到

回覆:huba 的帖子

我直頭係無派過,只係出張卡話有大型郵件,要自己去郵局拎

引用:我直頭係無派過,只係出張卡話有大型郵件,

原帖由 dwyy 於 14-08-13 發表
我直頭係無派過,只係出張卡話有大型郵件,要自己去郵局拎
其實我想講的也是類似經驗,試過幾次家裏有人但國際郵件派送組都只留下張通知卡在我信箱說已嘗試派送但我家無人接件,所以要我去郵局領取,最後經過投訴才派上我家。

引用:Quote:原帖由+dwyy+於+14-08-13+發表我直頭

原帖由 huba 於 14-08-13 發表
其實我想講的也是類似經驗,試過幾次家裏有人但國際郵件派送組都只留下張通知卡在我信箱說已嘗試派送但我家 ...
投訴郵局?
我都試過,要去郵局取書,十分不方便。
今次我 remark 講明,如無人,放在大堂 reception, 唔知點,等待中...

投訴?對方有一般郵寄,應該只限一次派件咋喎。又唔係speedpost,又唔係SF 。一次上門唔見人,叫你去郵局自取係冇錯㗎。唉,若怕屋企冇人收,咪寄去返工地方囉。

‹ 上一主題|下一主題