用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 使用意見 點評係點?
go

點評係點?

醒目開學勳章 冬日勳章 王國長老

回覆:IloveJJ 的帖子

要登入電腦版才能查看

回覆:點評係點

其實ek 幾時會有update呀?bk 都已經出左好多版本,點解ek仲係1.1?

可唔可以增加點評功能呢?

引用:要登入電腦版才能查看+ +

原帖由 小倩 於 14-03-23 發表
要登入電腦版才能查看
Aiya 喺呢邊好唔慣,評點睇唔到都唔緊要,連我自己回過咩貼都睇唔到就難揾人地回我嘅評點

回覆:點評係點

其實點評即係咩呢?
只有被點評嘅先睇到?

引用:其實點評即係咩呢? 只有被點評嘅先睇到? +

冬日勳章 醒目開學勳章 熱血金章

我們會於下一次更新時追加有關功能,更新已在編寫中,請國民耐心稍候,謝謝支持!

引用:要登入電腦版才能查看+ +

原帖由 小倩 於 14-03-23 發表
要登入電腦版才能查看
我用手機版就係唔見有得用評點,亦揾唔到有得搜尋

引用:我們會於下一次更新時追加有關功能,更新已

原帖由 國務專員 於 14-06-19 發表
我們會於下一次更新時追加有關功能,更新已在編寫中,請國民耐心稍候,謝謝支持! ...
禾希望有評點&加埋搜尋貼子功能 因為朋友比咗條link我 我copy咗個subject 但唔知去邊樹揾,我又唔係成日開電腦(喺屋企)

醒目開學勳章 冬日勳章 王國長老

回覆 heffalumpiglet 的帖子

專員曾回覆, 一切有待下版一併更新
請耐心等候吧

引用:回覆+heffalumpiglet+的帖子 專員曾回覆,+

原帖由 小倩 於 14-07-01 發表
回覆 heffalumpiglet 的帖子

專員曾回覆, 一切有待下版一併更新
好啦! 唔水急,要快