用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 34網, 請問邊間學校係大熱和次熱...請指教.. ...
go

34網, 請問邊間學校係大熱和次熱...請指教..

34網,

請問邊間學校係大熱門、次熱...請指教..

陳瑞琪喇沙、獻主會、聖馬善樂獻主會、馬頭涌官立、農圃?

謝謝!

你list lee幾間全部都係大熱la, 是旦一間唔擺第一都實無行

我都好頭痕

Tigerpooh 發表於 14-4-2 17:23
你list lee幾間全部都係大熱la, 是旦一間唔擺第一都實無行

我都好頭痕 ...
即係放第一就有D機會, 第二已經無機會?

回覆:34網, 請問邊間學校係大熱和次熱...請指教..

合一堂都多人揀~

回覆 kaka1128 的帖子

吓, 合一堂, 只不過是二線.  沒什麼特別WO

引用:回覆+kaka1128+的帖子 吓,+合一堂,+只不過

原帖由 YBBYBB 於 14-04-04 發表

請問還有那幾間係2線?

引用:回覆+kaka1128+的帖子 吓,+合一堂,+只不過

原帖由 YBBYBB 於 14-04-04 發表

why合一堂是二線?

回覆 cherryird 的帖子

我都好想知....獻小都係我首選...... 舊獻小好定新獻小好....

回覆:34網, 請問邊間學校係大熱和次熱...請指教..

請問合一堂好嗎?升中派位好唔好?我見佢學校網講96%派頭三志願,但唔知頭三志願係band幾中學呢?