用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 想比3歲女學英文, 邊間好
go

想比3歲女學英文, 邊間好

如題, 最好九龍區

回覆:想比3歲女學英文, 邊間好

九龍區,有間叫創閱學,中、英文好好,有phonic及讀文章

熱血勳章

回覆 kinling 的帖子

請問收費如何噶?師資呢?是否單對單還是小班教學?

回覆:jessicalyh 的帖子

我覺得abc pathways幾好,我小朋友已上差不多一年,好彩有位好老師

窩打老道有間 My Beam Learning Centre,我仔响度由K1開始讀左兩年多,全部都係英國藉老師,教得好有心機架!而且小班教學,最多4個小朋友一班,我仔都上得好開心!

回覆:waikinluk 的帖子

你可上網找創閱學,我女以前在銅鑼灣上堂,依家好似得中環及太子,我開頭讀中文先,認中文字,個半小時,約半小時一對一,其餘時間活動形式學字,後期再學英文phonic,真係好好,k2已學了好多字。依家收費唔知啦,以前收$1900一個月一科

引用:你可上網找創閱學,我女以前在銅鑼灣上堂,

原帖由 kinling 於 14-03-28 發表
你可上網找創閱學,我女以前在銅鑼灣上堂,依家好似得中環及太子,我開頭讀中文先,認中文字,個半小時,約 ...
請問中環或銅鑼灣那裡學英文好?

引用:我覺得abc+pathways幾好,我小朋友已上差不

原帖由 Ocean419 於 14-03-26 發表
我覺得abc pathways幾好,我小朋友已上差不多一年,好彩有位好老師
which campus?

引用:Quote:原帖由+kinling+於+14-03-28+發表你

原帖由 jessiesuen 於 14-04-23 發表
請問中環或銅鑼灣那裡學英文好?
我女响銅鑼灣 L.I.F.E. EDUCATIONAL CENTRE學咗一段時間,我覺得老師好好,地點都算方便

我仔仔響佐敦學緊RWI幾好

回覆:macmate 的帖子

Thx yr advice

回覆:jessiesuen 的帖子

我在銅鑼灣學的,不過已搬到太古康怡廣場了

引用:窩打老道有間+My+Beam+Learning+Centre,我

原帖由 bebekinson 於 14-03-27 發表
窩打老道有間 My Beam Learning Centre,我仔响度由K1開始讀左兩年多,全部都係英國藉老師,教得好有心機架 ...
想問下你小朋友幾大開始係E 度上, 上邊個course 先, 上完有明顯進步嗎?
謝謝!

我個仔係Kiddikraft 學RWI 學左1年左右,有明顯進步啊!