用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
樓主: 964000
go

Delete

Sorry,言歸正傳,interview criteria一直都係一個迷,不過近年申請表上已有少許啟示⋯⋯

stinkyrabbit111 發表於 14-12-2 20:36
回覆 323 的帖子

哈哈,今朝放工,有時間喺度遊遊囉~兔女生性?!生性蠢頓就有佢份,小一first term未黎 ...
生性蠢頓-> 兔媽咪咁話兔女啦, 我個一讀書都"生性蠢頓"架

你想逐漸變黑定立即變黑先?

引用:Sorry,言歸正傳,interview+criteria一直都

原帖由 stinkyrabbit111 於 14-12-02 發表
Sorry,言歸正傳,interview criteria一直都係一個迷,不過近年申請表上已有少許啟示⋯⋯ ...
請問咩啟示?

回覆:其實SPN選人interview有何準則?

其實,我in左十幾間學校之後,終於明白去報spn係要好大勇氣。一講dream school 係spn,即比人覺得係"傻左?"

貢獻勳章

引用:其實,我in左十幾間學校之後,終於明白去報

原帖由 ziyu 於 14-12-08 發表
其實,我in左十幾間學校之後,終於明白去報spn係要好大勇氣。一講dream school 係spn,即比人覺得係"傻左?" ...
唔好信人,要信自己。

[img]http://forum.baby-kingdom.

引用:Sorry,言歸正傳,interview+criteria一直都

原帖由 stinkyrabbit111 於 14-12-02 發表
Sorry,言歸正傳,interview criteria一直都係一個迷,不過近年申請表上已有少許啟示⋯⋯ ...
I want to know too, any hints?

貢獻勳章

引用:唔需要咁focus起呢點,+始終點樣揀人,+要學

原帖由 323 於 14-03-14 發表
唔需要咁focus起呢點, 始終點樣揀人, 要學校先知. 最多大家起forum"研究"下, 唔洗咁認真. 老實講, 就算有人 ...
冇辦法,咁多年,呢啲問題一定會出現,可幸嘅係重有好似 323 你呢類家長,肯咁熱心解答其他家長嘅疑慮,為大家緊張嘅心情舒緩一吓。

反而喺呢方面我就會不厭其煩咁同大家講,“申請唔一定得,唔申請就一定唔得”,Good luck !!

[img]http://forum.baby-kingdom.

KaHeiBaBa 發表於 15-1-11 17:14
冇辦法,咁多年,呢啲問題一定會出現,可幸嘅係重有好似 323 你呢類家長,肯咁熱心解答其他家長嘅疑慮,為 ...
非常同意, “申請唔一定得,唔申請就一定唔得”

前輩們想問問你們知不知道大埔spn多唔多小朋友入st paul 小學?