用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 宣道結果
樓主: Vlone778
go

宣道結果

如果收reject letter連waiting都無, 係咪寫信都慳番?

回覆:宣道結果

其實。。。有冇係waiting ????

睇番上年thread 就係有既, 但數量唔多, 所以waiting 都有啲希望~

同埋page 3 都有個係waiting 吖

Feb Boy, Waiting, interview 時全部task 做晒,有講野有回答,但曾經有半分鐘離開了座位,去望人地classroom  小朋友既相,指住話有"小朋友呀"。

Mar boy, waiting.

引用:睇番上年thread+就係有既,+但數量唔多,+所

原帖由 bin 於 14-03-05 發表
睇番上年thread 就係有既, 但數量唔多, 所以waiting 都有啲希望~
上年有waiting入的,一般情況,有幾個offer嘅家長一般會在6月左右放位,到時好多好學校都會有不小的call waiting,可以不用太擔心。(不過收到waiting可能比reject更折騰,因為會成日心掛掛呢!)

回覆:Vlone778 的帖子

March girl - waiting

回覆:linwoochung 的帖子

正常其他学校五月都要交雜費或第一個月学費了。

我一月囝, 全部答哂兼好乖好專注, WAITING.

坦白講, 面試時全組人都答哂做哂, 一個都無收, 肯定呢個唔係唯一標準

引用:我一月囝,+全部答哂兼好乖好專注,+WAITING.

原帖由 ruthcsp 於 14-03-05 發表
我一月囝, 全部答哂兼好乖好專注, WAITING.

坦白講, 面試時全組人都答哂做哂, 一個都無收, 肯定呢個唔係唯 ...
Same here...Jan's boy.....with Good performance.....waiting too !!!!!!!!

回覆:mrs.frog 的帖子

你bb好叻,九月出世都有offer!好勁!

1月大 big boy, 終於中尾彩,收到一封厚厚信,am offer. 超開心!
祝大家好運!

12月細B,interview咗10幾間,期待過、灰心過、失望過,卒之有唯一一間offer,感恩!

回覆:cincillia 的帖子

My son is small b also! Which class is ur son? My son is am a class!!

引用:12月細B,interview咗10幾間,期待過、灰心

原帖由 cincillia 於 14-03-06 發表
12月細B,interview咗10幾間,期待過、灰心過、失望過,卒之有唯一一間offer,感恩! ...
12月细B都肯收,學校真好

Rejected

回覆:cloudwingwing 的帖子

In嗰時,老師極度偏心,只關注男仔!所以對此學校無乜好感。
最後結果,我女答晒只得waiting

回覆 東東公主 的帖子

信上寫 "上午幼兒A班"....應該係同學仔!