用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 中學交流 觀塘馬利若書院(男校) 家長交流
go

觀塘馬利若書院(男校) 家長交流 [複製鏈接]

我兒子今年FORM 1  ,  希望家長可以在此彼此交流。
開學至今,我一直都覺得課業很少, 不知各位家長覺得如何?
   4    0    0    0

回覆:unionweinberg 的帖子

你好,我仔今年中一,想.知功課平均每日有幾多?
食飯中一在學校訂嗎?

回覆:tongtracy 的帖子

Hi ! 我仔都係今年中一新生。呢度好似好少觀瑪嘅家長。

回覆:Joanne_lau 的帖子

Hi, 大家交流下
小朋友有無參加暑假班?

醒目開學勳章

回覆:觀塘馬利若書院(男校) 家長交流

應該係“ 觀塘瑪利諾書院 ”
(我果係囡囡,冇份讀,只係厚左多士...sorry

有參加學校暑期班。俾小朋友熟悉下環境,適應下自己返學、放學,都幾好。

你小朋友邊班?我B班

1C 班

星期六體能測試後,囝囝準備會入邊隊校隊?

其實我囝囝體能唔係好好,佢自己鍾意足球隊,星期六初步評估係通過,好似遲D要再評估多次。

我校服想再買多條西褲,知唔知除了天寶,仲有邊到有得買?

想請問自行報觀瑪時需唔需要遞交四年級的成績表呢?謝謝!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:[img align=left]http://www.imagestation.com/picture/sraid100/p0efd5180a15094e49bc8309350fd91f5/f9e92a54.jpg[/img][img align=right]http://www.imagestation.com/picture/sraid100/pc8bf148c3b975239357968cfc2f3d509/f9e92a4b.jpg[/img][img align=right]

回覆:觀塘馬利若書院(男校) 家長交流

請問中四有冇m1 m2 讀 請問收生人数?

我兒將升中一, 請問分班是如何分的?  有不精英班?

引用:我兒將升中一,+請問分班是如何分的?++有不

原帖由 天曦媽咪 於 15-07-24 發表
我兒將升中一, 請問分班是如何分的?  有不精英班?
已派了官瑪?

‹ 上一主題|下一主題