用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 有無人用kids treasury 點讀教具?
go

有無人用kids treasury 點讀教具?

有無人用kids treasury 點讀教具?

回覆 estherevalam 的帖子

請問可否俾個sales 資料俾我呢﹖

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 請勿在版面留下 pm 或 email 等相關字句,否則本文將會被關閉,謝謝合作
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

estherevalam 發表於 14-7-24 09:07
補充,個sales有送多一支點讀筆比我,咁可以同小朋友一人一支,什至日後有2個,都唔使爭。如果你想買,我可 ...
我都有興趣,可否sent 資料給我

可以pm sales 電話給我嗎? 一直在等roa show 再嚟我屋苑,都見唔到佢哋

回覆:coco1034 的帖子

補充,個sales有送多一支點讀筆比我,咁可以同小朋友一人一支,什至日後有2個,都唔使爭。如果你想買,我可以pm sales 手機俾你

回覆:coco1034 的帖子

我小朋友歲半買左,因為只有我陪佢用教材,所以進度慢,但用左兩個月左右,都見到佢的進步。我買左$8499果set

回覆:estherevalam 的帖子

想問你小朋友幾大呀? 係咪有貼紙及點讀筆?幾錢呀?

我2星期前買咗, so far都唔錯, 佢標榜"learn with fun", 所以我冇刻意跟佢個time table去用, 暫時主要用fun book (貼紙書), 同埋posters咋

我都想知黎套野好唔好用?