用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 富榮迦南vs培道
go

富榮迦南vs培道

一間係屋企樓下,一間龍校!你怎樣選?請給意見!

回覆:富榮迦南vs培道

培道程度淺過迦南!培道小和中都只是一般!

引用:培道程度淺過迦南!培道小和中都只是一般!

原帖由 SharonMommy 於 14-01-07 發表
你答咗自己啦

引用:培道程度淺過迦南!培道小和中都只是一般!

原帖由 SharonMommy 於 14-01-07 發表
你答左你自己啦x2

回覆:富榮迦南vs培道

我會揀培道,可能我冇諗住谷個囡入名校,我囡都係迦南讀緊,但三年後都不保證入咩小學,培道有學券,保證升小,到時進可攻,退可守

引用:我會揀培道,可能我冇諗住谷個囡入名校,我

原帖由 MushroomLi 於 14-01-07 發表
我會揀培道,可能我冇諗住谷個囡入名校,我囡都係迦南讀緊,但三年後都不保證入咩小學,培道有學券,保證升 ...

MushroomLi 發表於 14-1-7 11:20
我會揀培道,可能我冇諗住谷個囡入名校,我囡都係迦南讀緊,但三年後都不保證入咩小學,培道有學券,保證升 ...
小學學費貴唔貴?

回覆:hoping_c 的帖子

二千幾。

回覆 MushroomLi 的帖子

Is your daughter studying at Canaan good ?

回覆:SharonMommy 的帖子

Yeah everything seems not bad...but my girl said she doesn't really happy to go to school,however ,the teachers r nice n reliable.

回覆 MushroomLi 的帖子

Which Canaan school ? Why not happy because too difficult too academic or what ?

回覆:SharonMommy 的帖子

The school is fine on everything,just I think my girl is too rely on us:;pppp:

MushroomLi 發表於 14-1-7 11:20

請問你囡囡是讀緊富榮迦南嗎?

回覆:chrischo2002 的帖子

黃埔。