用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 海外留學 如果需要買英鎊(要準備子女赴英留學)
go

如果需要買英鎊(要準備子女赴英留學) [複製鏈接]

英鎊已經升咗,應該仲會升,想睇位入貨,宜家係咪時機呢?  
   0    0    0    0

引用:英鎊已經升咗,應該仲會升,想睇位入貨,宜

原帖由 mummy911 於 14-01-04 發表
英鎊已經升咗,應該仲會升,想睇位入貨,宜家係咪時機呢?
我都想知ar.

引用:if聖誕前交留位費時,睇位入貨,應該仲會升

原帖由 bigfoothk 於 14-01-05 發表
if聖誕前交留位費時,睇位入貨,應該仲會升round 13,宜家係咪時機呢?  ...
你估幾時升到13?2014有機會落番D嗎?就算唔係好趕都要入貨𠺢!條路重有好長⋯⋯⋯以前都上過13-14,最後都好好釆落噃,希望今次都會落番啦!

醒目開學勳章

16我都試過 不過前嗰排11.5我都入咗唔小, 暫時仲夠用, 過多一個term又係時候要入貨了。
[img][/img]

DoReMi媽媽 發表於 14-1-11 15:21
16我都試過 不過前嗰排11.5我都入咗唔小, 暫時仲夠用, 過多一個term又係時候要入貨了。 ...
11.5.....
‹ 上一主題|下一主題