用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 York 剛收到信了
樓主: phubi
go

York 剛收到信了  

回覆:York 剛收到信了

28号in 8月b 仲未收到

回覆:PatPatWong 的帖子

老師完全沒有問big small colour. 女又扭計。

回覆:PatPatWong 的帖子

我有train老公答問題。我們不是財爺級中產,普通人吧。

引用:恭喜你呀,我仲有信!我小朋友八月b,+無扭

原帖由 PatPatWong 於 14-01-06 發表
恭喜你呀,我仲有信!我小朋友八月b, 無扭計但吾識分colour, big small,你小朋友有無考呢d! 會吾會係家長i ...
有考big,  small,  color,  我地係大B, 識出聲答,而且答中。 問家長問題,反而問D 正常大路野, 應該個個都係咁答

引用:28号in+8月b+仲未收到 +

原帖由 mv_lee 於 14-01-06 發表
28号in 8月b 仲未收到
十月B一樣28號in,仲未收到吖!

i received am offer today.

引用:Want+to+ask+if+anyone+received+unconditi

原帖由 BostonRedSox 於 14-01-06 發表
Want to ask if anyone received unconditional 2015 K1 offer but got PN application rejected?
我都想知!

回覆:nasu 的帖子

幾時要交留位費?

Dec 19 in, 2月b, am offer,
york 真係勁, 連封offer letter 都寫得咁好

引用:Dec+19+in,+2月b,+am+offer,++york+真係勁,

原帖由 wp09wong 於 14-01-06 發表
Dec 19 in, 2月b, am offer,
york 真係勁, 連封offer letter 都寫得咁好
係,好有誠意,每封信改晒乜生乜太,同打小朋友中英文名,中英offer信各一封都有改到。

Check 今日都未有信應該無 offer lu. 19/12 am interview 的!

想問下係咪上下午offer 都會寫" 星期一三五及時二四兩個組別  每星期五共天"? 咁寫好似好奇怪咁!

仲未收到信,睇怕都係唔收啦
其實我真係好upset冇學校收我個仔,2月B,表現又唔係特別差,真係想喊

回覆:phubi 的帖子

pn要5900$?記得不是返星期一至五哦!報名表上寫斷開返2小時3日,3小時2日一星期?定我搞錯?

回覆:charmmyblue 的帖子

我都係二月b,都沒收到York d offer

引用:我都係二月b,都沒收到York+d+offer +

原帖由 Ianchan 於 14-01-06 發表
我都係二月b,都沒收到York d offer
28 in,8月b am offer

回覆:ackky 的帖子

我今日打去問得好清楚,pm番五日嘅話,$5900

回覆:魚生@ 的帖子

28/12 in, 7月bb,  am offer.
請問Am session 學費多少?
一星期有多少普通話及廣東話?
Thanks!

回覆 alison_0919 的帖子

呢D都係其次, 以下呢段先顯得york嘅誠意lor...

對於在最近之面試過程中xx之傑出表現給我們的老師留下極深刻印象, 對於一位1歲多小孩來說, 其卓越的表現已超越其他同齡的小朋友, 實屬難能可貴.

嘩! 我都收咗7封offer 信, York 寫得最靚同最好聽嘅一間lor... 真係超感動

4月b,am offer