用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 2015-2016入PN蛇B
樓主: GGCmama
go

2015-2016入PN蛇B

引用:回覆+GGCmama+的帖子 我都加入!我BB喺201

引用:開了FB群組傾PN事宜,FB+group亦有些關於Pr

原帖由 GGCmama 於 14-01-04 發表
開了FB群組傾PN事宜,FB group亦有些關於Pre-nursery或Kindergarten檔案可下載,請自行尋找---2013寶寶讀書 ...
5月蛇b 想加入 thz

引用:Quote:原帖由+GGCmama+於+14-01-04+發表開

回覆:2015-2016入PN蛇B

5月蛇b want to join thx

pls add me 3月蛇B

我有兩個9月蛇B,都想加入呢!

我都係龍細b,我都想加入呀, THANKS~~

我想加入, 蛇B

Please add me too

Pls add me too thanks

我也想加入, 我是2013年5月蛇b媽媽,  thanks.

醒目開學勳章 王國長老

版主按: 如欲加入 facebook / whatsapp group, 請直接 PM 有關會員, 切勿在版面留下沒有讀取性之文章. e.g. Pls PM me / Please add me etc.

如經勸喻後仍沒有改善, 版主將關閉此帖.

另親子王國設有群組功能, 歡迎會員建立群組 (功能跟 facebook 類似). 亦很私密. 歡迎到以下連結查看

http://www.edu-kingdom.com/forum ... &extra=page%3D1
主愛我
生活世上幸福多,樣樣豐富主愛我;
天父造人像首歌,開心音符天天播。
星為我伴奏,風跟我握手;
天地海合奏,都表明主的愛

2013年2月蛇頭B加入!