用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 Oxford Path or Disney World of English (DWE) for 1 y ...
樓主: stacyhw
go

Oxford Path or Disney World of English (DWE) for 1 yr old? [複製鏈接]

引用:記錯了,我係舊年7月書展買唔係BB展買。另

引用:靠工人教,只三分钟熱度 咪諗住用几万蚊買

回覆:Oxford Path or Disney World of English (DWE) for 1 yr old?

我無用過Oxford path , 只用DWE , 最常係播CD+睇DWE書 , 日播夜播cd,DVD 只係後期大左DD才播番多小小, 依家覚得囡囡listening不錯, reading 方面我除了DWE也自小買多d有趣的書同佢睇,所以也很愛閲讀,不清楚Oxford path 是否主打陪養閱讀,如果是,就同DWE路向有點不同,個人覚得DWE係 listening +小小陪養閱讀,看看你想陪養那方面。

引用:Quote:原帖由+nicamchan+於+14-01-24+發表

原帖由 紫心蕃薯 於 14-01-29 發表
印象係可以免息分期即係jm你果陣一筆過比錢買oxford path呀?真係有米

同埋迪迪尼雖然唔 ...
我12年買迪士尼都68K幾接任69K

引用:Quote:原帖由+紫心蕃薯+於+14-01-29+發表印

原帖由 akk2 於 14-02-23 發表
我12年買迪士尼都68K幾接任69K
我上星期先買咗,全部有齊最貴都係$61xxx,我就買$54888果set 因為我本身有Let's play ,$61xxx係比$54888多咗Let's play,其他都一樣,應該就唔會有$68000既set 喎

回覆 nicamchan 的帖子

請問有咩禮物?

引用:回覆+nicamchan+的帖子 請問有咩禮物?

原帖由 2vonbaby 於 14-03-20 發表
回覆 nicamchan 的帖子

請問有咩禮物?
其實我都唔知有咩禮物,係個sales話我知介紹到人買就大家(2位)都會有禮物囉!

回覆:zero9661 的帖子

引用:請問點樣可以過落手指?不是有曬防密? +

原帖由 immaculateheart 於 14-05-17 發表
請問點樣可以過落手指?不是有曬防密?
我過左落iPad播歌。無特別crack個file呀。

聽講迪士尼美語好好,听講TBV有個叫李碧琪的人佢話冇去過外國讀書,但自細睇迪士尼所以D英文好好,係明珠台. 跟住同D同學仔的家長有時講迪士尼套好好,我都心大心細,因為好貴,想問下如果買二手同新的有咩唔同?淘寶有冇平的賣?THS

doraemon622 發表於 14-6-6 15:57
聽講迪士尼美語好好,听講TBV有個叫李碧琪的人佢話冇去過外國讀書,但自細睇迪士尼所以D英文好好,係明珠台.  ...
我在淘寶買過,有DVD, 書同mp3. dvd quality ok. 書都ok. 设有退色,杀不過D書没有点讀功能。设有卡機。最後都買了最细那套。

回覆:Oxford Path or Disney World of English (DWE) for 1 yr old

我自己揀oxford因為buy佢培養興趣個套,另最最最重要係唔想俾bb睇電視

引用:Quote:doraemon622+發表於+14-6-6+15:57+聽

回覆:doraemon622 的帖子

我都係買二手,好ok,小朋友出去面試,老師都話識好多字~依家報埋劍橋,希望他繼續鍾意英文

allenho3 發表於 14-9-3 00:09
我都係買二手,好ok,小朋友出去面試,老師都話識好多字~依家報埋劍橋,希望他繼續鍾意英文

how old is your kid?

紫心蕃薯 發表於 14-9-1 18:45
咁即係最好玩既野佢都冇
是的,我個仔玩卡機,玩得很開心。每日我同佢玩兩次,早晚。一次玩六卡,玩一星期。下星期再換新的六張。之後看一下他的能力,可以會加卡。

回覆:masunko 的帖子

你就好,近來他麻麻地,我唯有自己玩引他

回覆:masunko 的帖子

3歲幾

‹ 上一主題|下一主題