用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 福建中學附屬學校 今日竟然收到福小2 nd in 信
go

今日竟然收到福小2 nd in 信 [複製鏈接]

今日圢開信箱見到有福小信,叫下個月去second  in ......非常意外!!請問有冇其他jm收到信吖??本來以為上個月2nd  in 三百個揀百幾都冇份,諗住死咗條心,但依家又畀個希望我。。。機會有幾高呢!!!

3    0    0    1

回覆:今日竟然收到福小2 nd in 信

今日假期點會收到信呀

請問你是1st in 收waiting 信而家有得2nd in還是2nd in之後waitin而家又收信in?

回覆:siuwin 的帖子

封信係18/132出的,因為太耐冇拎信

回覆:ballball33668 的帖子

係18/12

回覆:peterchoi89 的帖子

1st  in 係waiting 的。。

有得in即是有希望
我都是1st in waiting, 但收唔到信

祝你好運

joanthony 發表於 13-12-27 07:51
我知1月呢round是連同第二批完全未in過的一齊in的
唔係好明你意思, 請問何為第二批完全未IN過的? 即係新的申請?

引用:Quote:joanthony+發表於+13-12-27+07:51+我

引用:我知1月呢round是連同第二批完全未in過的一

原帖由 joanthony 於 13-12-27 發表
但我2in  應該係見校長/副校,1st  in 應該見老c

回覆:ballball33668 的帖子

我都冇信,咁即係吾係個個waiting 都有

醒目開學勳章

引用:今日圢開信箱見到有福小信,叫下個月去seco

原帖由 ballball33668 於 13-12-26 發表
今日圢開信箱見到有福小信,叫下個月去second  in ......非常意外!!請問有冇其他jm收到信吖??本來以為 ...
我都收到信,覺得好奇怪,之前2nd in 無我份,而且之後都收晒人,諗住呢間無希望,依家又有信,即係點呢?

樓主你幾時in?

引用:我知1月呢round是連同第二批完全未in過的一

原帖由 joanthony 於 13-12-27 發表
我上過學校網頁的入學申請item,係完全無第2 round 的入學申請,請問何來有一批完全未in過的去和第2輪的2nd in一齊in呢?
(好想知,因有朋友都想申請,但已經常上校網都無再申請的消息)

其實我於放聖誕假前打過去學校問……上一輪的waiting會唔會有機會,校務處小姐答我1月會call第2次2nd in仲叫我等通知!

醒目開學勳章

引用:Quote:原帖由+joanthony+於+13-12-27+發表

原帖由 rvin920 於 13-12-27 發表
我上過學校網頁的入學申請item,係完全無第2 round 的入學申請,請問何來有一批完全未in過的去和第2輪的2nd ...
真係好唔明呢間學校係有幾多次2nd in?

可能有些人冇去註冊有位淨咪再call人去in,始終冇得大抽獎點都會有些人吾讀

引用:可能有些人冇去註冊有位淨咪再call人去in,

原帖由 laujoe 於 13-12-27 發表
可能有些人冇去註冊有位淨咪再call人去in,始終冇得大抽獎點都會有些人吾讀

...
但奇怪點解上次2 nd 失敗的家長反而收唔到信?

醒目開學勳章

引用:可能有些人冇去註冊有位淨咪再call人去in,

原帖由 laujoe 於 13-12-27 發表

...
但上次有好多人有2nd in,  最後有好多都唔收,點解佢又唔收返果d呢?

‹ 上一主題|下一主題