用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 救世軍吳國偉紀念幼稚園 剛收信, 收左14-15年K1下午班
go

剛收信, 收左14-15年K1下午班

有無同學仔?

我都係, 好開心

我都係pm,大家做同學仔喇

咁你地仲有無其他offer? 我另一個offer是全日的, 不過而家又覺得咁細個返全日好慘, 所以放棄了

你地好,我女收左上午班呀!由於我14年1月先搬入荃灣,對荃灣幼稚園都唔熟識,可以請教下大家。
吳國偉老師有愛心嗎?衛生程度好嗎?多唔多內地來既小朋友讀?
另外,麗城恩臨都收左女女,唔知邊間比較好?可以俾意見我嗎?多謝晒^^

回覆 esther2733 的帖子

我另外仲有3間offer,但全都是半日的。其實返全日都唔係好慘,我個小朋友之前返育嬰園都係全日,我覺得好好呀,而家N班想返全日都冇,其實最主要都係睇返有冇人照顧。

回覆 le.unefran 的帖子

吳國偉喺荃灣區既評價好好,都幾難入架,佢地仲要收你上午班,我係你就一定會揀吳國偉囉。

回覆:剛收信, 收左14-15年K1下午班

Shirley...多謝你分享呀!你咁講我個心都定d ....但多唔多內地來既學生?上次我地interview 1group有8人,其中有1位講國語既媽媽。

回覆:剛收信, 收左14-15年K1下午班

同學們,大家好!

吳國偉是否比樓上的幼兒學校好?

引用:Shirley...多謝你分享呀!你咁講我個心都定

原帖由 le.unefran 於 13-12-20 發表
Shirley...多謝你分享呀!你咁講我個心都定d ....但多唔多內地來既學生?上次我地interview 1group有8人, ...
都多多地,
但也有很多工人姐姐接送,
當然都有群本地媽媽。

我見大家都相處融合