用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 荃灣浸信會收到信
樓主: ruby1985
go

荃灣浸信會收到信 [複製鏈接]

回覆:le.unefran 的帖子

大b,  收到信吾收

回覆 雨林焱木 的帖子

我女係下午waiting...老實講到時真係call佢,下午班我都未必讀呀。

回覆 ahirun 的帖子

你係邊間救世軍呀?我女讀救世軍吳國偉呀。

回覆 le.unefran 的帖子

會準備讀救世軍吳國偉

回覆 ahirun 的帖子

同我女一樣呀!上午定下午班?但點建讀吳國偉,唔選荃浸?
因為我剛由區外搬入來,唔係好熟呢區既學校,都係上網見口碑去報。

回覆:mrstse0101 的帖子

我唸你填嗰份問卷都要注意~Interview 睇你點同小朋友玩、講野等,平常心唔好太緊張便可!

引用:其實我直頭覺得個interview求其啦!太多人

原帖由 le.unefran 於 13-12-23 發表
其實我直頭覺得個interview求其啦!太多人報,佢地又group埋1日in....時間太短,又無咩問問題。根本講運氣 ...
好多學校都gp in係想觀察小朋友唔係求其,好多小朋友慢熱單對單in實唔肯對答,觀察就會睇到小朋友平時點玩反而見到真性情,有家姐或哥哥實收就間間學校都係等家長方便接送 ,面試已對間學校咁不滿,唔讀都把啦,我大果個係到畢業架,但搬走左冇係荃灣報啦,校長,老師真係好好架我女而家3年班仍然掛住老師

回覆 karilau 的帖子

group in絕對無問題,好多學校都係咁。但唔應該千五人都同1日in.....根本時間短到唔可能好用心睇到個表現。應該分2,3日in....每group都多點時間觀察。對個interview不滿,唔代表對學校,老師不滿。
‹ 上一主題|下一主題