用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 我想俾女兒(3歲)學芭蕾舞,請問王仁曼、曾雪麗、李慧雲 ...
go

我想俾女兒(3歲)學芭蕾舞,請問王仁曼、曾雪麗、李慧雲學校,那1間質素最好&

我想俾女兒(3歲)學芭蕾舞,請問王仁曼、曾雪麗、李慧雲學校,那1間質素最好&較平呢?^-^

Hi all moms,

Please compare !

Re: 我想俾女兒(3歲)學芭蕾舞,請問王仁曼、曾雪麗、李慧雲學校,那1間質素最好&較平呢?^-

up

Re: 我想俾女兒(3歲)學芭蕾舞,請問王仁曼、曾雪麗、李慧雲學校,那1間質素最好&較平呢?^-

I have not compared them since I joined the one (Jean Wong) near my home, just for convenience sake.  Jean Wong admits children at 3.5 years old but they let my girl attend a trial lesson (at 3 yrs 3 months) and they admitted her.  She started the course in December 2004 and she enjoyed it, in particular with her good friend.  However, the fee is quite expensive ($680/month).
God is love

Hi Za,

Thank you!

GiGiMum,

我都去過Jean M. Wong (係北角總校) 度試堂, 但個女唔係太喜歡,可能果日佢又無校服又無鞋(赤腳),故此無registered 到; 我今個星期 6 會帶佢去"Danse A Lili" 度試堂, 希望個女鍾意啦- (佢接受全英文多過全中文授課)

我既建議係:試下堂先
~~HAPPY NEW YEAR 2007 !~~ ;-)

瑩瑩
我打去lily 到, 個女仔唔比我sat or sun 試堂, 話好難有位, 你係cwb or mei foo? 我見咁都無上去比$$ book 試堂.
jaisy

Hi瑩瑩

咁係米" Wong"是中文講,而曾是英文呢??   

Jaisy,
Lee Cheuk Wing is my daughter name too and she is nearly 3 years old too.

Nicolalee
咁橋, 一樣名.
我報左今個sat 12:00 係 lily 到試堂.
jaisy

GiGiMum,

星期 6 去左Danse A Lili 度試堂, 我個人感覺就好好, 好滿意喇, 但係我個"老闆"話唔鍾意個舞室場地太細, 試完堂後即時退番 $ 150 比我, 個staff 一D 都唔 hardsell , 好好人, 仲話等我返屋企同女女傾下先再決定(報唔報) 名 - 係呀, Danse A Lili 果度係用全英文教, 個教師Ms. Christy 好有心機tim

後尾我都去左另一度試堂 (天才兒童協會), 果度用全中文授課, 但個女反而喜歡 :exclaim:

Hi 瑩瑩,

請問可否俾"天才兒童"的Tel No. 我丫?

Thank you!   

GiGiMum,

Pls. check your PM... 又試下堂先決定囉

我囡囡2歲返緊Danse A Lili  的Ballet class,全部外藉Miss教,囡囡好鐘意返,返到屋企都成日跳,佢地有個大D的班房,你可以揀Studio C上課。個人覺得都唔貴,如果你報一星期返2堂,佢會送1堂,仲可以上網download coupon 扣HK$500 (但好似要報3個月),除起黎都係幾十蚊一堂,而且仲可以免費試跳,最近我介紹咗一個小朋友去跳,後來先知原來介紹人可以有一個月免費跳,咁又真係幾好。囡囡今日上咗新開的Jazz class,好勁,跳到腳軟(我倆個),返到屋企食完嘢,即刻訓覺(太倦啦)。

Dear Angelama

Pls kindly adv info for Danse A Lili (i.e. website, tel no. , address, cost...)

Thank you very much.

Please go to the following website for details

http://www.dansealili.com/

Angelma,
I try to go to the wedsite(www.dansealili.com), but I can't find the information for coupon. Please give me some information.

NicolaLee

I'm sorry, you can go to the following website to print the coupon

qeducationhk

我個女三歲時在曾雪麗
該用戶已被刪除

what is the cost of 王仁曼、曾雪麗、李慧雲 and Emma Tse Elite Dance?