用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 全waiting or rejected 揮手區
樓主: 米仔媽咪
go

全waiting or rejected 揮手區

媽咪們,唔好灰。我都系好似你地甘,失望到谷底。我女11月b。報左10幾20間,有d連面試機會都冇,我甚至跨區穩學校。開頭果兩個月每禮拜六面試,有d一日趕幾場。得到的都係失望。連求位信都寫埋。我半夜訓唔著,焦慮指數高,好擔心啊囡冇書讀。但是,當我絕望嘅時候知道還有兩三間學校未面試,亦冇勇氣去面試,亦唔想去,朋友鼓勵我,唔去做肯定唔得,起碼做左先有希望。so,去左面試。今次好在有希望。我都希望以上媽咪,唔好氣餒。

DragonBB2011 發表於 13-12-16 16:11
Dont worry!!

晒命嘅媽媽叻極都只係可以俾呀B讀兩間啫
但舊年PN我都等唔到一間waiting call 我, 所以我冇咩期望有人放位我可受惠, 而且我囡每次都冇表現, 就算waiting 相信都唔會排得前

回覆:全waiting or rejected 揮手區

我個仔都面試咗四間,只有一間有唔心儀嘅得waiting。其他兩間reject, 一間未知,但都係無咩機會,因為好明顯老師面試時好求其。我仔係七月b,無得做大仔添。如果連waiting都無,係咪唔駛望佢會有位再打比我呢?

回覆:全waiting or rejected 揮手區

如果有pn讀緊可以直升便不用愁....細B可考慮出年做超大B,總會有方法的!試問有冇聽過有人真係冇K1讀?