用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 有無人收到太子明慧N班既offer letter?
樓主: wynnlitheboo
go

有無人收到太子明慧N班既offer letter?   [複製鏈接]

引用:Quote:原帖由+isoalc+於+13-12-10+發表are+

原帖由 mn_cwl 於 13-12-10 發表
我有去簡介会,不是名校畢業生,住一般私樓。當日忘記去面試,亦無致電回校解釋,收到封信通知有学位,真係 ...
太不可思議了

回覆:有無人收到太子明慧N班既offer letter?

收到國際班AM offer, 打算放棄,因為已有啟思和Think AM offer. 始终觉得太子明慧怪怪的。

其實interview時唔需要對名對相,就咁靠個英文字label,in完第一感覺係都唔知會否攪錯人

mn_cwl 發表於 13-12-10 23:46
我有去簡介会,不是名校畢業生,住一般私樓。當日忘記去面試,亦無致電回校解釋,收到封信通知有学位,真係 ...
真的嗎,

我IN時老師話我無去簡介會, 叫我填問卷, 但我係有去同填左架囉, 我張枱得我同另一個B IN咋嘛, 但老師都好無心機咁, 果日係朝早九點, 應該係果日既第一批!?真係有D失望, 我報名時講明係報而家插班, 老師話唔一定插到班, 有可能會俾2014/15既位, 我而家都無收到信, 即係話我個b連以超大B身份報下年N班都無offer啦

回覆:有無人收到太子明慧N班既offer letter

無收到信,但無所謂,我哋都係唔鍾意個校舍

引用:我IN時老師話我無去簡介會,+叫我填問卷,+但

原帖由 wynnlitheboo 於 13-12-11 發表
我IN時老師話我無去簡介會, 叫我填問卷, 但我係有去同填左架囉, 我張枱得我同另一個B IN咋嘛, 但老師都好無 ...
唔好擔心,可能未寄到。即使唔得,後備應有機會,會有人放棄,加油

我大b in得不錯,住學校附近,爸爸讀名校,冇信,之前因為唔想坐校巴,近近哋明慧係首選,而家冇interview都有offer, 如果我收到rejected, 一定向校長投訴

回覆 Ern 的帖子

雖然我係唔會下年讀佢既N或K(因為已有K OFFER), 但都係心有不甘,哈哈

回覆 wynnlitheboo 的帖子

Agree! 不甘心呀! 見到细b比我好有offer, 是ok的,但没interview 就有offer, 真的非常不公平

回覆:gillielam 的帖子

我覺得學校攪錯多,一個老師點睇幾個小朋丫,成台計埋家長七八個人!明慧係我in 最差一間!circle time 係晒氣,吾等齊人就開始,成幾十人

12 大大b.國際班am offer. 有去簡介會.interview 當日阿女唔肯跳舞。但係group in 就表現ok。但阿女完全唔識中文。先生都有問我小朋友係咪完全唔識中文。所以我冇乜期望。但係又竟然有offer。而家考慮交唔交錢。

今日收到信PM Int offer。下年2月插班!

回覆 anthonet 的帖子

你係報WD, AM OR PM?

你係咪都係13 Dec交註冊費?

回覆 atsuda 的帖子

你係咪插班架?

回覆:wynnlitheboo 的帖子

我報AM int 2015, 佢比我PM int 2014插班。我當然在面試時有要求想插班啦!13/12要俾留位。

引用:我報AM+int+2015,+佢比我PM+int+2014插班。

原帖由 anthonet 於 13-12-12 發表
我報AM int 2015, 佢比我PM int 2014插班。我當然在面試時有要求想插班啦!13/12要俾留位。

...
Congratulations

星期五交註冊費, 星期三先收到, D時間咁緊迫既?

唉, 我仲未有信, 我係想2014年1月插班

回覆:wynnlitheboo 的帖子

今日收到waiting 信!

‹ 上一主題|下一主題