用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 今日沙田樂基面試
樓主: 秋啪頭
go

今日沙田樂基面試 [複製鏈接]

回覆:今日沙田樂基面試

其實冇人講都大概知考咩,但知都冇用,唔通今日即刻train咩,平時係識做,但臨場都發揮唔到,喊

之前有人講安排差都吾信,現親身體驗!門外排隊等,面試房又嘈又迫,老師廣東話吾正,有内地口音,連我都聽吾清楚佢問咩,in左三間,這間安排最失望!

今日面試安排都叫ok. 係課室四張檯放埋真係太嘈

我都覺得好嘈,又快,大房玩玩具吾洗3分鐘,去interview room 玩吾夠3分鐘就老師叫去in .. 老師講野好快,好趕咁!

引用:今日面試安排都叫ok.+係課室四張檯放埋真係

原帖由 mlbidbid 於 13-11-30 發表
今日面試安排都叫ok. 係課室四張檯放埋真係太嘈
講安排唔好嘅jm一定冇in過英藝
今年唔駛排隊攞表,可能太多人in。不過啲問題咁大路同冇咩task比bb完成,我幾好奇佢用咩標準撿

引用:我都覺得好嘈,又快,大房玩玩具吾洗3分鐘

原帖由 kkmm22 於 13-11-30 發表
我都覺得好嘈,又快,大房玩玩具吾洗3分鐘,去interview room 玩吾夠3分鐘就老師叫去in .. 老師講野好快, ...
同意,我都覺得嘈,不過個老師好好喎,好有心機呀,我個b點都唔埋張枱度,佢都行出黎氹佢,都攪左一段時間呀

我又唔覺得安排差喎!差得過英藝?!排隊排到冇雷公咁遠!我個女死都要拍晒d櫈先肯埋枱見老師,老師都好有心機同我個女傾計喎!

引用:Quote:原帖由+mlbidbid+於+13-11-30+發表今

原帖由 Aphrodite 於 13-11-30 發表
今年唔駛排隊攞表,可能太多人in。不過啲問題咁大路同冇咩task比b ...
冇錯!今年唔使排隊攞表已經好好!之前仲諗住要通頂排隊!

引用:Quote:原帖由+mlbidbid+於+13-11-30+發表今

原帖由 Aphrodite 於 13-11-30 發表
今年唔駛排隊攞表,可能太多人in。不過啲問題咁大路同冇咩task比b ...
我都係咁諗,呢間咁多人想入但面試反而冇考d咩,係咪主要考講野?識講野大b便取錄?因為老師問左我幾次佢識唔識講野,我又聽到隔離枱個女仔已經識講句子,即刻down哂

問題係差不多。不過見冇媽媽話有禮物, 我冇本來仲有小小擔心。可能太多人了,真係幾嘈吵。

引用:Quote:原帖由+Aphrodite+於+13-11-30+發表

原帖由 siujumpjump 於 13-11-30 發表
冇錯!今年唔使排隊攞表已經好好!之前仲諗住要通頂排隊!
係,上網dL又方便,又吾洗排隊交表,安排好好

引用:問題係差不多。不過見冇媽媽話有禮物,+我冇

原帖由 秋啪頭 於 13-11-30 發表
問題係差不多。不過見冇媽媽話有禮物, 我冇本來仲有小小擔心。可能太多人了,真係幾嘈吵。

...
個個都冇禮物

我覺得講嘈⋯⋯九龍塘啟思仲嘈!一張枱2個bb interview!!

引用:Quote:原帖由+秋啪頭+於+13-11-30+發表問題

個個都冇禮物
收左$30 蚊冇小禮物?
民生, 德望都有小禮物給小朋友。

回覆:assado 的帖子

其實點解要解意安排同埋有無禮物呢?老實講我好鐘意呢間學校,無論佢面試點我都會想讀,希望佢收我呢個有心人啦

下?boxhill creative都冇啦!咁奇怪嘅?報學校會期待有禮物?

回覆 HKJOJOLAU 的帖子

咪就係,我仔個段時間訓妟覺…

應該吾係咁意思既,見學校點會恨禮物,恨都係in 得好,學校收好過啦,只是以為會送個貼子仔,可以講句多謝,我響屋企訓練左好耐,點知用不著

回覆 ballg 的帖子

認同,之前in嘉德麗考得仲深,我仔都做曬指令,都係得waiting, 所以好難知d學校收生準則

引用:應該吾係咁意思既,見學校點會恨禮物,恨都

應該吾係咁意思既,見學校點會恨禮物,恨都係in 得好,學校收好過啦,只是以為會送個貼子仔,可以講句多謝 ...
哈哈,我一睇都估到。我咁啱個女in緊時跌左舊玩具落地,我執番俾佢,佢講謝謝時老師聽到。

‹ 上一主題|下一主題