用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 請問有無媽媽去咗銘基升中講座
go

請問有無媽媽去咗銘基升中講座 [複製鏈接]

如題
   1    0    0    0

有去了聽, 學校已放了講座內容於校網內..
http://www.cccmkc.edu.hk/pdf/cccmkc_intro_2013.pdf

我覺得D 學生太文靜, 有D被動咁, 唔知係咪女仔多的原因?

唔該晒因為我個仔想入銘基,但佢又好鍾意踢波同電腦科,所以我想知道銘基有無足球校隊,同着唔着重電腦科

Ccc59 發表於 13-11-30 08:16
唔該晒因為我個仔想入銘基,但佢又好鍾意踢波同電腦科,所以我想知道銘基有無足球校隊,同着唔着 ...

唔使客氣, 足球校隊記得有, 因我阿仔都很喜歡踢足球, 所以有印象, 著唔著重電腦科就無乜特別留意, 反而我很喜歡有家政堂, 男女同學都要上, 男仔呢個時代學識煮餸, 縫衣是基本事~

唔該晒

是有足球隊.  
小兒 在CCCMKC 中二, 請問有沒有補習社或私人補習介紹? 最好是己畢業學長.
click比小朋友睇-->親子音樂導賞 - 彼德與狼維維:new born 7.38lbs;6/OCT/07 33lbs 哥哥 : 6/OCT 55lbs
‹ 上一主題|下一主題