用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 公開考試 有冇人參加左香港青年鋼琴比賽2013仲未收到通知 ...
go

有冇人參加左香港青年鋼琴比賽2013仲未收到通知

有冇人參加左香港青年鋼琴比賽2013仲未收到通知,大會話28號前email通知,但我仲未收到

我都仲未收到.

今朝有 mail 話 30號前再通知

想問下你地之前有冇參加過 ? 阿女練唔熟首歌, 可唔可以到時彈第二首曲架 ? 志在參予, 不求獎狀, 私自改曲會唔會叮走唔比彈架 ?

回覆:有冇人參加左香港青年鋼琴比賽2013仲未收到通知

Website update

回覆:smile0316 的帖子

可以俾$100更改資料,應該包括曲目。

我知道......諗住唔想比果 $100 蛟. anyway, 應該都唔會改,想轉曲都係想個女有成功感 d,好與不好都係試玩心態,希望阿女唔會有壞印象

剛收到通知8/12比賽. Everyone Good luck

引用:剛收到通知8/12比賽.+Everyone+Good+luck

原帖由 Issac媽 於 13-11-29 發表
剛收到通知8/12比賽. Everyone Good luck
祝你小朋友好運!
我仲未收到,請問比賽地点在那裏?
謝謝!

終於昨晚10時多收到通知,感到非常失望,居然在柏C琴行舉行比賽! 我想没機會觀摩其他小朋友,只像考琴般,對住1個考官/評判。而賽果居然不是即場公佈,要等到聖誕節! 領獎更加要等到明年1月!

我也昨晚收到, 似考琴試,

應該不會像考試甘只對住一個評審,因為大會寫明評判將由美、英、中國、香港、俄羅斯、台灣等地教授及鋼琴家組成。囝囝試這係九龍灣通利琴行比賽,裡面係設有觀眾席的,所以我想柏斯琴行應該同樣有的!

彈完就走得,唔駛等,正

Need to recite from memory?
United we stand, divided we fall.

引用:Need+to+recite+from+memory?

原帖由 btrue 於 13-12-04 發表
Need to recite from memory?
應該唔使! 網上冇講。連譜都唔使影印俾評判,都唔知佢点俾分!

我囡12月15日,早上

toddler 發表於 13-12-4 21:56
應該唔使! 網上冇講。連譜都唔使影印俾評判,都唔知佢点俾分!
係wor!  或者有需要時評判會叫參賽者比本書佢睇下.其實呢個比賽, 分數名次我唔太認真.  都唔知有無機會欣賞到攞獎d人彈成點.
United we stand, divided we fall.

我諗應該冇機會啦,因為賽果要全部比賽之後係網上公佈,同埋比賽時間好零丁,57分比賽,可能根本唔會睇到其他参賽者彈。