用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 想問問沙田英藝及窩打老道迦南的用家
go

想問問沙田英藝及窩打老道迦南的用家 [複製鏈接]

我囝囝收到哩兩間OFFER。由於唔太熟悉哩兩間, 希望各位俾D意見。

我住沙田區, 剛收到通知有國際班AM OFFER。 沙田英藝係新校, 我囝囝讀梗PN, 偶爾陪囝囝返學時感覺老師係"打份工"既感覺, 欠缺熱誠, 但由於我非常偶爾先陪囝囝上堂, 唔知自己有冇睇錯。請問各位沙田英藝用家感覺如何呢?

我去窩打老道交長同面試當日都覺得老師有經驗, 仲有愛心同耐性引導小朋友, 但語言環境未必咁好。請問各位用家有乜意見呢?
   2    0    0    0

我女都收到英藝國際班pm offer,我就prefer主流班多點,不知間幼兒園好吾好那?

我都係waterloo 迦南全日N,都係由沙田衝出kln tong.... 有另一個offer在帝寶城啟思pm.而家考慮中....

回覆:想問問沙田英藝及窩打老道迦南的用家

我都係有沙田英藝同九龍塘迦南,但問過下沙田校車出九龍塘起碼1小時,令我卻步。。。你地點睇?

回覆 Deutsche 的帖子

我都放棄迦南同方方,留英藝,因唔捨得bb搭甘耐校車。

引用:我都係有沙田英藝同九龍塘迦南,但問過下沙

原帖由 Deutsche 於 13-12-03 發表
我都係有沙田英藝同九龍塘迦南,但問過下沙田校車出九龍塘起碼1小時,令我卻步。。。你地點睇?

...
我都係沙田人而窩打老道迦南,
我有考慮過其中一程自己揍,
但其實都係果條路,
自己揍唔見得快好多又舒服好多,
如果番半日班,
我覺得唔值得出去讀,
番學三個鐘但車程夾埋成兩個鐘,
唔化算。

‹ 上一主題|下一主題