用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 62 荃灣網邊間要111先有得扣門?
樓主: aaaiqc
go

62 荃灣網邊間要111先有得扣門? [複製鏈接]

回覆 ShinyXO 的帖子

你石小唔好放第二,好冒險,上年放第一都派唔到,如果你覺得柴天ok, 你直頭放第二啦,入嘅機會大好多!

回覆 晴晴ba 的帖子

上年荃基第二都有人入唔到,今年可能仲差!

回覆 cyrus-mummy 的帖子

知道

我打算深天、柴天、荃天

上年我擔心左8 個月,成日都瞓唔到,填统一派位表時,我直頭係腦閉塞,我呆住對住份表2粒鐘都填唔落手,夜晚合埋眼就諗起張表,壓力真係好大,驚填得唔好累左個,放榜前一天,新聞話得7成2派頭3志願,我真係驚到喊,自己以前放榜都冇咁驚,到放榜果日都唔敢埋去攞,企開幾個身位,直到見到老公舉起隻手,我知中左,d眼淚直頭自己湧出黎,呢個經歷我永世都唔會忘記!所以我真係相當明白你地所有人嘅心情!

回覆 cyrus-mummy 的帖子

200%認同,我瞓唔著左一排,而且壓力大到唔知點好,而且又唔熟d學校,所以超級無從入手...

真係好多謝你地每一位既意見,雖然條路仲有好長,希望可以冇咁徬徨啦!

老實說, 深天真係講運氣... 八卦一下你靈光打算排第幾?

cyrus-mummy 發表於 13-12-17 12:36

上年我擔心左8 個月,成日都瞓唔到,填统一派位表時,我直頭係腦閉塞,我呆住對住份 ...
Exactly true, live or death nothing in between!

回覆 Mannixwong 的帖子

未惗到咁遠,只係定左頭三個咋,同埋靈光得一班...
‹ 上一主題|下一主題